KURZ VAŘENÍ - Nasladko, ale bez cukru!


Pečení je vášeň. Je to proces, při kterém můžeme tvořit, improvizovat, meditovat i relaxovat. Jídlo nás může naladit, vyléčit, povzbudit i rozradostnit. Základem zdravého pečení jsou správné INGREDIENCE. A s nimi se seznámíme. Na tomto kurzu se naučíte používat potravinové doplňky, které umí péct, sladit, chutnají skvěle, ale mají jednou VÝHODU. Nepřekyselují, netloustne se po nich a neškodí vám tak jako klasické dorty a koláče. Vykouzlíte svá první sladké zázraky, které jsou základ pro skvělé zdraví :)


Máte rádi sladké a nechcete jíst cukr?

V tomto kurzu se naučíte péct bez cukru, bez lepku i bez vajíček. Je to tak trochu kouzlení.  Naučíte se sladké svačinky bez cukru, upečený dort bez vajec, cukru a bílé mouky a poznáte základní zdravé mlouky, obiloviny a slady, které neškodí lidskému zdraví. Ale hlavně, neučíte se vše používat a připravovat. Zdravé pečení není nic složitého. Jen potřebujete objevit, jak na to.

V tomto kurzu pochopíte přípravu sladkých zdravých moučníků dortů a naučíte se používat komplexní ZDRAVOU STRAVU pro sladkou kuchyni.

KDY: 13.6.2016 17.00 - 21.00 hod

KDE: PRACOVNA ŽENY s.r.o.

Karlínské náměstí 6, 186 00 Praha 8

Naučíte se požívat obilné mouky, které tělu prospívají a s pečením si zachovávají skvělou chuť i bez použití cukru. Na tomto kurzu se naučíte sladce kouzlit a pochopíte, že zdravé pečení není vůbec složité, ani zdlouhavé. Právě naopak!

Vařit budeme z potravinových složek

  • obiloviny - mouky (jáhly, pohanková mouka, rýžová mouka, špaldová mouka )
  • Agar  - japonská želatina
  • Jablečný koncentrát
  • Tapioca - zdravý zdroj komplexních polysacharidů s nízkým obsahem cholesterolu, obsahuje vápník, fosfor, draslík a hořčík. Je také zdrojem železa, kyselinu listovou, vitamín B, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
  • holandské kakao
  • ořechy, ovoce, datle, skořice, jablíčka, čokoláda 90% kakaa, kokos, mandle

V tomto vzdělávacím kurzu se naučíte se vykouzlit nekonečnou škálu základů korpusu pro dorty a moučníky.  Naučíte se, že kombinace obilné mouky, ovoce i pudinku může být jakákoli. Naučíte se základy bohatých a výborných sladkých dortíků, které budou vyrobeny ze 100% rostlinných ingrediencí a bez použití cukru a bílé mouky.

CO SE BUDEME UČIT?

Upéct korpus pro zdravý dort

Vytvořit želatinový základ pro horní vrstvu dortu

Upéct koláč z jablek a jáhlů

Zdravé sladké  pudinky

Zdravé svačinky

Kouličky alá Rafaelo

 Foto 138,

Své přihlášky zasílejte na email: info@martinasarova.cz

Kontakt v případě zájmu a pro řešení doplňkových informací: 775 045 075

Časová náročnost kurzu je 4 hodiny.

CENA KURZU: 890,- Kč/osobu

 Foto 139,

Své místo na kurzu si včas rezervujte.

Platba předem Vám zajistí místo na kurzu.

Platby provádějte na č.ú. 222324692/0600

 

Uložit

Uložit

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.