Kurz "Jak se naučím zdravě vařit"
Vaření je vášeň, při kterém můžeme tvořit, improvizovat i meditovat. Jídlo nás může naladit, vyléčit, povzbudit i rozradostnit. Základem zdravé stravy je NUTRIČNÍ ROVNOVÁHA. A tu se tady budeme učit. Na tomto kurzu se naučíte jednoduché základy, které změní váš jídelníček. Dozvíte se, jak skládat vyvážený talíř v poměru sacharidy, bílkoviny, tuky a zjistíte, jaká strava si přípravou zachová nejvíce minerálů, enzymů a antioxidantů. Naučíte se kombinovat různé druhy obilovin, luštěnin a zeleniny. Nastartujete své zdraví jednou a navždy.
Zvu vás na interaktivní výukový a praktický kurz vaření, na kterém se stanete SAMI SOBĚ VÝŽIVOVÝM PORADCEM.
Naučíte se 100% orientaci v potravinách a jejich přípravě!
V tomto kurzu postavíte pevný základ vaření zdravého jídla. Za naše zdraví zodpovída především naše strava. A tu se zde budeme učit připravovat.
Získáte všechny informace, které potřebujete k tomu, aby jste mohli jíst bez výčitek a zbytečného přemýšlení o přípravě jídelníčku, co jíst, kdy to jíst a jak jídlo správně kombinovat. V tomto interaktivním kurzu vám předám všechny informace, které jsem ve své 11 praxi ve fitness, cvičení a zdravém životním stylu pečlivě přelouskala, vyzkoušela, ověřila si, dlouhodobě používala, měnila a vylepšovala.
KDY: 23.1.2019 17.00 - 20.30 hod
KDE: Vrchlického 473/96, Praha 5 (spojení ze stanice metra B Anděl Tram 9,10,16,7 do stanice Klamovka)
CENA KURZU: 1500,- Kč/osobu
Časová náročnost kurzu je 3,5 hodiny.
V ceně kurzu je zahrnuto:
- pitný režim
- čaj, voda
- červené víno
- ochutnávka všech uvařených jídel
- společnost skvělých lidí
- tři hodiny zážitků, zábavy a legrace
Své místo na kurzu si včas rezervujte.
Platba předem Vám zajistí místo na kurzu.
Platby provádějte na č.ú. 222324692/0600
Jak bude kurz probíhat?
Ve zdravém jídelníčku s tímto kurzem je možné počítat s minimalismem. Naučíte se jít cestou jednoduchosti, přírody, barev, pohody a luxusně jednoduché přípravy jídel od prazákladů, za použití smyslu lidské výživy. Neznamená to ale, že na talíři toho ochutnáme málo. Spíše naopak. Bude toho mnoho. Proto před kurzem doporučuji nejíst 2 - 3 hodinky, ale klidně od oběda. Ten doporučuji jíst mezi 12 - 1 hod.
Budeme ochutnávat, čichat, vonět, kombinovat, poznávat a vařit základní skladbu stravy z obilovin, luštěnin, zeleniny a rostlinného masa. Použijeme superpotraviny, které lidské tělo léčí, jako je například Miso pasta, nebo odkyselují, jako je Ume ocet.
Co se v kurzu naučíte?
- Naučíte se základy kombinací potravin které zharmonizují váš jídelníček
- Naučíte se ale hlavně kombinovat různé druhy obilovin, luštěnin a zeleniny
- Pochopíte nekonečné možnosti kombinací obilovin, luštěnin, rostlinného masa a dušené i syrové zeleniny
- Ochutnáte mnoho variant a budete se učit jednotlivé složky potravin přímo v kurzu
- Budete umět vyjmenovat více než 3 druhy obilovin
- Dozvíte se, jaká strava si přípravou zachová nejvíce minerálů a jak minerály ve stravě můžete navýšit
- Naučíte se, jak posilovat tělo zevnitř a své buňky chránit jídlem před stárnutím za použití enzymů v super salátech ze zeleniny
Co vám tento kurz přinese do života?
- Naučíte se poznat a objevit jednoduché typy superpotravin, které tělu prospívají a i při vaření si zachovávají potřebné živiny
- Na tomto kurzu se naučíte kouzlit s jídlem, a pochopíte, že zdravé vaření není vůbec složité, ani zdlouhavé.
- V tomto vzdělávacím kurzu se naučíte vytvořit nekonečnou škálu omáček a polévek a také vykoumáte kombinace různých barev i chutí.
- Naučíte se přípravu nutričně bohatých a léčivých jídel, které jsou uvařeny ze 100% rostlinných ingrediencí.
- Takto uvařená jídla pro vás budou vhodnou variantou pro snídaně, svačiny, oběd i večeři.
Z čeho budeme vařit?
- obiloviny (jáhly, pohanka, rýže, ovesné vločky)
- luštěniny (čočka tmavá, čočka červená, bílé fazole, cizrna)
- zelenina (ředkev daikon, květák, ledový salát, ředkvičky, mrkev, celer, petržel, rukola, mungo výhonky, kedlubna, okurka, černá ředkev)
- Miso, Sojová omáčka Tamari, Ume ocet, Himalájská sůl, mořské řasy, Koriandr, Petržel, jarní cibulka
- Tofu, Robi maso, Saitan
Co se naučíte?
- K základu polévky používat pastu MISO, která je prospěšná díky svým vlastnostem v mnoha ohledech a skvěle podporuje lidské zdraví.
- vytvářet zeleninový základ pro vaření polévek a omáček
- luštěninový základ pro využití jako přílohy, nebo k zahuštění polévek, nebo omáček
- kombinovat obiloviny, luštěniny a vhodnou zeleninu
- používat mořskou řasu pro zvýšení minerálů v jídle
- připravovat, marinovat a nakládat rostlinné "maso"
- uvařit si čočkový základ
- používat čistou himalájskou sůl
- používat zdravou Sojovou omáčku Tamari
- používat Ume ocet - léčivý ocet
- klíčit fazole mungo
- namáčet semínka a ořechy a zvýšit tak podíl aminokyselin, živin a enzymů
- připravovat zeleninové saláty pro vaše optimální trávení
Co si z kurzu odnesete?
- E-book "Jak si udržet pevné zdraví" ZDARMA
- E-book "Recepty" ZDARMA (PŮVODNÍ CENA 250,- Kč)
Tak, a to je ke kurzu asi tak všechno a já se už moc těším!!!
Věříš, že i kurz vaření může být super zábavný a zažiješ taky hodně zábavy? Přijď a uvidíš!
Své místo na kurzu si včas rezervuj.
Své přihlášky zasílejte na email: info@martinasarova.cz
Kontakt v případě zájmu a pro řešení doplňkových informací: 723 108 898
Časová náročnost kurzu je 3,5 hodiny.
Přihlášení do kurzu je závazné. Storno poplatek v případě zrušení účasti 5 dní před kurzem je 50%. Storno poplatek v případě zrušení účasti 3 dny před kurzem je 100%. V případě storna z klientovy strany je možné do kurzu přihlásit svého náhradníka.
VIDEOPOZVÁNKA NA KURZ JE ZDE:
https://www.youtube.com/watch?v=EnYUGcpa6aY