Hubnutí s Martinou


Naučím tě vyznat se v potravinách a jídle. Se mnou budeš čerpat informace a najdeš uspokojení. Jídlo je totiž to, okolo čeho se všechno točí celý den. Znáš to. Otázky, je to málo, nebo moc, kdy, kolik a jak? A když víš, co máš jíst, ušetříš svůj čas i starosti. Pomůžu ti zanalizovat vhodné a nevhodné potraviny, naučím tě jak se má správně jíst. Všechno kolem stravy a zdravého životního stylu začíná u správných INFORMACÍ ale také v osobním naladění a zacílení. NASTARTUJU TĚ K ÚSPĚCHU! Objednej se na idividuální konzultaci. Naučíš se jíst tak, že budeš vitální, se spoustou energie a v pohodě. H


Využijte momentální slevové nabídky!!!

Původní cena konzultace 2500,- Kč

CENA PO SLEVĚ 1500,- Kč

Krásný den přeji :)

Nabízím Vám svou konzultaci ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, která vám zkvalitní váš život a osvětlí cestu k hubnutí a ke zdravějšímu životu.

Pomohu vám udělat to, co je potřeba k tomu, abyste mohli svůj život začít žít jinak, NANOVO a lépe. V hubnutí nezáleží pouze na umění skládat jídelníček, ale znát komplexně náš denní jídelníček.

Infividuálně řeším problémy s hubnutím, kondicí, únavou, ztrátou motivace i se cvičením.

Individuálně přistupuji ke každému, kdo má zájem na sobě začít pracovat.

Pracuji na základě setkání, kde na cca 1,5 hodinové konzultaci nabídnu klientovi řešení, jak odstranit daný problém.

Klienta provedu od A do Z vším, co je v dnešní stravě nejdůležitější. Pokud nevíte co a jak, nevadí. Mám spoustu materiálu, který ochotně předávám osobně a emailem. Učím lidi skládat komplexní stravu a jednoduše se jí naučit plánovat a připravovat.

Pokud máte pocit, že vám tělo nefunguje tak, jak by bylo potřeba, nebo POUZE a jednoduše NEJSTE SE SEBOU SPOKOJENÍ, můžete udělat jednoduchou věc. ZASTAVIT SE. 

V setkání se mnou se můžete otevřít a bez obav odkrýt téma, které vám se svým tělem a návyky vadí. Pomohu vám objevit příčinu toho, proč věci nejdou tak, jak by měli a pomůžu vám zklidnit se a promyslet si, co chcete začít dělat dál. Většinou intuitivně přijdu na to, kde se skrývá problém.

Pokud chcete začít něco dělat a sami se rozhodnete se pro změnu, ráda vám pomohu RESTARTOVAT dosavadní způsob života a podíváme se taky na to, jaký k sobě máte přístup a co bylo příčinou nehubnutí, špatné energie, nespokojenosti a třeba i nadváhy.

DŮLEŽITÉ JE POUZE ZAČÍT. NIČEHO SE NEBÁT.

Těším se na vás !!!

Vaše Martina

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.