Autentický tanec jako cesta ke zdraví a absolutní radosti


Chybí ti tanec? Miluješ hudbu a pohyb? Cítíš, že v tanci otevíráš své srdce a můžeš z něj vypustit vše co tě tíží? Chceš začít léčit své tělo tanečním pohybem? Chceš si opravdu zvednout výše své sebevědomí a neztratit při tom svůj cit? Chceš maximálně posílit svou osobní a životní sílu a integritu? Chceš dělat správně a naprosto ve své moci svá rozhodování a pěstovat svou suverenitu?

Pokud je tvá odpověď alespoň třikrát ANO, přijď na Groove tancovačku!

Autentický tanec jako cesta ke zdraví a absolutní radosti-

Svobodný tanec redukuje stres, zvyšuje naše vibrace i energii, a ovlivňuje tvorbu serotoninu v mozku. Po tanci se cítíme uvolnění, spokojení a šťastní. Přijď zažít unikátní, jednoduchou a dynamickou taneční metodu která LÉČÍ!

Úterý 27.8. 2019

Kde: Studio La Sensación - Plzeňská 195/92, Praha 5 (2stanice jakokoli tramvají ze stanice Anděl metro B 4min)

Cena: 200,- Kč

Přihlásit se můžeš přes email: info@martinasarova.cz, nebo sms: 723 108 898

Zvu tě na SUPER JEDNODUCHÝ taneční program, který ti ve své komplexnosti otevírá celou škálu benefitů. Ptáš se jakých? Z praxe a zkušeností tanečníků, co se již s touto taneční metodou setkali je to:

odreagování
nastartování svého zdravého a naturálního sebevědomí
sebepřijetí
interaktivní poznávání
uvolnění základních principů pochopení toho kdo jsi
sdílení a radost s druhými lidmi
vytváření lepšího života pro sebe a ostatní lidi
respekt k sobě i druhým lidem
posílení sebevědomí
zlepšení fyzičky
uvolnění emocí
vymazání stresu
navázání nových kontaktů
objevení vášně
ukotvení sebe na světě
formování postavy
hubnutí tuků
nalezení poslání ve svém životě
mnoho mnoho dalšího...

Vím, zní to jako nádherná pohádka, ale energie této léčivé metody má opravdu neuvěřitelný přesah ve své svobodě a autenticitě, kdy každý je VÍTĚZ a nikdo nedělá nic špatně.

Jak lekce probíhá?

Pod vedením dynamické a osvícené lektorky Martinky projdete 55ti minutovým workshopem a vyzkoušíte mnoho různých tanečních stylů, které se skládají jen a pouze z velice jednoduchých a přirozených stylů tance.

Začneme pomalou skladbou a prohřejeme svaly, šlachy. Pomalu naladíme svou moudrost ke svému projevu v tanci a otevřeme taneční vášeň uvnitř našeho srdce. Pozvolna se naučíme taneční chůze v různých rytmech a stylech. Přejdeme k nácviku sebevědomých póz a změn směrů, různých rytmických kroků, které jsou ale opravdu tak jednoduché, že je zvládne úplně každý. Lekce má své tempo a gradaci, projdeš si škálou pohybů a žánrů, které tě chytí za srdce. Naučíš se vše přirozeně a jednoduše. Naučíme se tančit v prostoru, všemi směry, různými styly od moderních, oldies, funky, twistových, jemných, romantických i bláznivě ulítlých punkových rockových vypalovaček. Závěrem lekce tě čeká nádherná léčivá relaxace v pozici Shavasana, kdy své tělo necháš plout ve svých vibracích světla a lásky. Podíváš se do hlubin svých krásných snů a přání a sáhneš si na energii, která tě dovede k jejich realizaci.

Máš zkušenost že se při tanci stydíš?

Nemusíš se bát. Ti, co mají své vnitří hranice, bývají právě ti nejcitlivější a nejlepší pro tento svět.  Tady se nesnažíme vypadat jako někdo, nebo být jako někdo, ale stáváme se naprosto přítomní ve svém těle a učíme se nacítit se do každého tanečního pohybu tak, aby byl pro nás co nejpříjemnější. Učíme se trénovat LASKAVOST ke svému tělu, ke své PŘIROZENOSTI a práva na šťastný život. Učíme se vzájemnému RESPEKTU a umění podívat se sobě do očí, v pilířích světa, které jsou pro tento svět ZÁSADNÍ a to je, co máme právě udělat. Skvělý tanečník je v každém z nás. Můžeme přijmout svůj tanec a následně pak i svůj život jako zásadní FAKT UMĚNÍ a práva na štěstí. V hodnotách, jako je sdílení, čistota, štěstí, radost a láska, se kterou se navzdory vývoji dnešní společnosti musíme podívat do očí druhým lidem a to ZCELA BEZ STUDU, VÝČITEK A PLACHOSTI před sebou samým i ostatními lidmi. Můžeme cítit, že to, kam tančíme, s kým a jak, má daleko hlubší přesah nad materialismem a konzumem, který vytváří zmatek a zamyká lidem srdce a zavírá oči. Máme zde totiž POVOLENÍ se cítit u tance skvěle. Zde máme šanci mít SVOBODU a přestože ji ctíme od počátku své existence, někdy jsme něčím zapomněli, musíme ji objevovat znovu, TO KDO JSME V TANCI, je světlo, plné radosti, síly a lásky. Přebíráme zde zodpovědnost a jsme od počátku těmi, kteří sebe a tím i tento svět mění k lepšímu.

Let´s make the world UNITED AND LOVING... Let´s make the dance over the planet Earth ...

Pokud existuje něco, co vede k léčení těla na fyzické i psychické úrovni, je to právě tanec.

Pravdy metody Groove:

Nikdo se nestará o to jak vypadáte - a pokud ano, je to jejich problém.
Vaše cesta je správná cesta - a když jdete svou cestou, nemůžete jít špatně.
Nikdo to za vás neudělá.
Nemůžete něco správně pochopit - dokud jste to nevyzkoušeli, nezažili nebo neprocvičili.

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.