Workouty v John Reed Fitness


Moje tréninky zlepší fyzickou kondici, zpevní svalový tonus, podpoří flexibilitu a pohybovou šikovnost. Základ mého cvičení je přístup ke správnému pohybu a povědomí o fungování těla. Vědomé cvičení lze převést k energií nabitému tělu. Každé tělo je dokonalé! Když si v tréninku uvědomíte, jak ovládat svaly a pohyb, můžete mít brzy o mnoho pevnější a vypracovanější tělo. Vše začíná v hlavě. Moje lekce jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé. Jste srdečně zváni. V John Reed je první lekce ZDARMA! Na osobní trénink se můžeš objednat :)

Foto 286,

Groove Dance

Nejjednodušší taneční trénink, který si můžeš užít bez jakýchkoli předešlých zkušeností a sklills. Velice jednoduché pohyby i kroky tě provedou k velké taneční radosti a kreativitě. Ladí se tělesný tonus, posiluje se taneční kreativita.

Je to úplně jiný taneční trénink než jste kdy zažili a opravdu stojí za to si to přijít vyzkoušet. TO PROSTĚ MUSÍŠ ZAŽÍT!

Jak vypadá lekce GROOVE?: https://www.youtube.com/watch?v=XdZV_xU6i2s

 

Complete Body Workout

Úterý 17 - 18, Neděle 11 - 12 John Reed Fitness, Karlovo náměstí 10, Praha 2

Posilovací motion  trénink s prvky funkčního tréninku, tréninku s vahou vlastního těla, prvků přenášení váhy těla a prací s pohybem nahoru dolů, výdrž v kliku, prknu, přenášení váhy přes 1 ruku, systému primal move, animal move a natural move. Děláme angličáky, učíme se držet sílu v rukách, propojujeme všechny svalové skupiny a trénujeme balanc, flexibilitu,  funkčnost těla. Tenhle trénink je vhodný i pro začátečníky, protože jako u každého cvičení, vždy existuje odlehčená varianta, jak můžete cvik provést. Nebojte se začít!

https://www.youtube.com/watch?v=vlZPur2J3mk

Six pack attack

Pátek 17 - 17.30 John Reed Fitness, Karlovo náměstí 10, Praha 2

Tohle je třicetiminutovka, která intenzivně posiluje břišní svaly. Je to skvělá makačka a možnost jak začít zpracovávat "problémové" partie. Pro hubnutí bříška je skvělé používat neoprenový pás na bříško :)

Boots and legs attack

Pátek 17.30 - 18 John Reed Fitness, Karlovo náměstí 10, Praha 2

Třicetiminutový intenzivní workout zaměřený na sílu nohou a hýžďových svalů. Naturální trénink pro vybudování hezkých nohou a hýždí, nejedeme na efekty, ale na funkčnost.

Tak tohle jsem já :) První foto cca 3 roky zpátky. Vysvětlím hned.

Byla to doba, kdy jsem cvičila 4 měsíce v kuse, velice striktně jsem dodržovala jídelníček. Na trénink jsem se pravidelně balila do neoprenu a potravinářské fólie (hlavně na bříšku), odpustila si čokoládu, fuel, hermelín a česnekovou pomazánku. Dneska mám, o 4 kila víc, přestala jsem jíst maso a jsem stále spokojená a šťastná se svým tělem :)

První foto 2016 :)                         Rok 2019 - můj věk - letos mi je 48 let. Pocitově 18

 Foto 164, Foto 221,

                                                               

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.