Proč by všechny ženy měly tančit Groove?

  • Akce

Tanec je cesta pro neutuchající vášeň a pohyb. Propojení, která v tanci vznikají jsou pro člověka léčivá. Pro ženy pak obvzláště. Asi každá žena měla období, kdy milovala chodit tančit. Dělala to pravidelně a s radostí. Jenže pak přijdou děti, rodina, povinnosti a vášně jdou stranou. To je ovšem škoda. Když žena tančí, uchovává si svůj mladistvý vzhled a pečuje tak o své tělo. Péče, kterou si žena v tanci dává, se projevuje na jejím těle, pohybech, ale i myšlení. Její tvář je prozářená a její smích je přirozený.

TANEC JE PRO KAŽDÉHO

Už jste slyšeli jste o tanci jménem Groove?

TANEC GROOVE LÉČÍ

Tanec Groove oproti  jiným sportům neudělá s tělem to, co s námi udělá právě Groove. Groove zlepšuje fyzičku, zhubne přebytečné tuky a vyrýsuje vám postavu. Dodá vám super pozitivní energii a skvělý pocit ze sebe sama.  

ZDRAVÝ POHYB A GROOVE!

Groove podporuje a posiluje nejen naše svaly, ale taky psychiku. Doslova přepisuje negativa na pozitiva, zlepšuje funkce těla. Má ten dar, že umí vypustit naše negativní emoce a stresy a obrátit nás do dobré nálady. Mnoho mých klientek v minulosti popisovalo, jak přišly otrávené a odcházely vysmáté.

SNY SE STÁVAJÍ SKUTEČNOSTÍ

Groove je velice vhodná fyzická aktivita pro ženy. O tom není pochyb, že je tanec nejvhodnější. Jistě si pamatujete, kdy se v pátek chodilo tancovat. A někdy jsme ve stavu, že prostě nemáme místo, kam bychom chodily tančit a uvolnit se od stresu tancem. Proto je tady Groove.

GROOVE JE V NÁS OD POČÁTKU

Tanec Groove ti dá schopnost odladit se od problémů. Tancovat umíš. Možná si jen myslíš, že ne, nebo máš blbý pocit, který ale můžeš na Groovu změnit. Sice budeš makat, ale nepoznáš to, hlavní je totiž vášeň. Jestli miluješ hudbu a ten pocit, který u tance vzniká, přijď si to vyzkoušet.

SVOBODA

Groove je svobodný tanec. V dnešní době, ze všech stran, přichází doporučení o tom, jak a co musíme dělat. Groove ti dá prostor být sama sebou.

MOJE PRAVIDELNÉ LEKCE GROOVE DANCE

https://www.tancitjistmilovat.cz/akce/2019/11/05/groove-dance_59

 

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.