Groove dance HEALING

  • Akce

Přijďte si užít taneční lekci která vám dá pocit radosti a zdravého sebevědomí. Zábavný pohyb s jednoduchými tanečními kroky,které zvládně úplně každý! Nepotřebujete jakékoli předchozí taneční zkušenosti, průpravu, nebo super fyzičku. Je to jednoduché, zábavné a obohacující! Přijďte si tancem odblokovat blbou náladu. Přihlašte se včas, místa se rychle plní!

Groove dance healing

Studio Loona, Křižíkova 67, Praha 8

Čas: 18:00 - 20:00 hod

Termíny workshopů Groove dance healing : 13.11., 27.11.

REZERVACE: martina@tancitjistmilovat.cz, sms: 723 108 898 - platba na místě

Groove dance healing je nejpřirozenější taneční pohyb, který lze tančit bez přípravy. Půjde tu jen o hudbu a jednoduché kroky.

Tanec, který zažijete s lektorkou Martinou vám ukáže váš taneční způsob svobodného prožití sebe sama. Zlepšíte si náladu, odstraníte stres a zatancujete si pro radost.

Groove dance healing je ukázkou novodobého přístupu k tanečnímu pohybu. Odstraňuje stres, připoutání, hodnocení, posuzování sebe i ostatních. Vychází z komplexní patentované metody z USA The Groove Dance Method.

Tato lekce uvolňuje bloky a přináší pohodu k sobě i k druhým. Zažijete přirozenou radost. 

Na tuto taneční lekci nepotřebujete mít žádné předchozí taneční zkušenosti, nebo fyzičku. Mohou tančit i ti, kteří si myslí, že tančit vůbec neumí, ba právě naopak! Všichni kdo tančí jsou úspěšní.

Groove dance healing je léčivý!

Proč tančit Groove?

https://www.tancitjistmilovat.cz/blog/2019/09/30/proc-tancit-groove_55

Cena za 2 hodiny 280,- Kč

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.