Groove & Osho Meditace

  • Akce

Zvu vás na další z léčivých večerů meditace a tance. Prožijete očistný rituál s čajem Wayusa. Osho meditace z nás uvolní nastřádané bloky, negace a programy, které nám brání naplno prožívat náš potenciál. Tanec tělesné transorfmace povolí vše zatuhlé z našeho těla. Uchopíte skutečnou a pravdivou sílu vašeho vědomí i fyzického těla. Jednoduchým a přirozeným způsobem zpracujete a odevzdáte vnitřní napětí, která jsou znakem dnešní uspěchané doby. Tímto rituálem meditace a tance vystoupíme ze starých a nefunkčních rolí a ujmeme se naší skutečné životní síly.


Groove & Osho Meditace 11.12. 2019 - buďme sami sobě světlem!

Studio Loona, Křižíkova 67, Praha 8

Čas: 18:00 - 20:00? hod

REZERVACE: martina@tancitjistmilovat.cz, sms: 723 108 898

Platba do 9.12. na účet:  20809425/0600 CENA: 360,- Kč

Platba od 10.12. na účet a na místě 430,- Kč

Další z léčivých večerů TJM (Tančit Jíst Milovat) vám nabízí posun k převzetí vlastní zodpovědnosti za svůj život. Můžeme se tak plně věnovat léčení svých duší. Svou vlastní rozhodností a vůlí vystoupíme ze starých rolí a prožijeme rituál ve společnosti podobně naladěných lidí. Kdo chce koná, kdo nechce, hledá. My půjdeme rovnou do podstaty procesu. Je to přijetí sebe, svého těla a světla své jedinečné existence. Přijďe zamířit přesně na to, co doopravdy chcete a uvolnit se od toho, co nechcete.

Foto 316,

První část večera

Provedu vás silnou a očistnou Osho Meditací ve 4 fázích: třesení, tanec, rezonance a ticho. V této vedené meditaci projdete samoléčivými procesy.  Budeme čistit vše, co se děje tady a teď. Myšlenky procházející vaší hlavou, emoce ve vašem srdci, momentální pocity, zvuky i obrazy v mysli na pozadí. Budeme přijímat, rozmělňovat, odevzdávat a prodýchávat. Zvuk gongu na konci každé z fází nás přenese hlouběji, výše a dál.

Druhá část večera

Po meditaci přejdeme k rituálu ZÁMĚRU. Záměr, je určen pro naše budoucí prožívání. Nastavíme si kdo, jak, co, kdy, jakým způsobem, s kým, kde, proč a za jakých podmínek chceme, abychom dále prožívali svůj život. Vypijeme společně amazonský energizující čaj a lék Wayusa, který indiáni  tradičně využívají k podpoře reprodukčního zdraví. Čaj příjemně působí na žaludek, ocení jej ledviny i močové cesty. Wayusa je skvělá pro člověka a jeho bio systém.

Třetí část večera

Tanec Groove je oslavou tanečního pohybu a novodobého přístupu k tanečnímu léčení. Tato taneční metoda oceněná za svůj pozitivní přínos pro lidské zdraví odstraňuje stres, připoutání, hodnocení, posuzování sebe i ostatních. Vychází z komplexní patentované metody z USA The Groove Dance Method. Vytváří prostor pro sociální jednotu, sebeléčení, sebepřijetí a komplexní přijetí existence svojí i druhých lidí. Přinese vám uvolnění, radost a uspokojení.

Těším se na vás!

Sdílení POVOLENO!


Fotogalerie

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.