Tanec Groove dance s Martinou- pravidelné úterní lekce


Přijďte si užít jednoduchý a kouzelně léčivý tanec. Naučíte se krásně se s tancem uvolnit. Naučím vás tancem pečovat o své pocity a své tělo. Uvolní se vám spousta radosti a pozitivní energie. Budete se uvolňovat při skvělé hudbě od stresu. Díky podobně naladěným ženám vás to bude opravdu bavit! Roztančíme se bez studu a hodnocení. Povedu vás tancem k sebevědomí, že sama pojednou ucítíte, co potřebuje vaše tělo i vaše duše. Milé ženy, s tímhle tancem se budete cítit na sedmnáct!


Groove Dance

Přijďte si užít Groove dance taneční hodinu a stanete se sebevědomou, silnou, vědomou ženou. Přesně uchopíte, co je pro vás dobré. Těším se na vás na tanečním parketu!

Úterý 17.30 - 18.30 hod

Taneční studio CONTEMPORARY, Náměstí Míru 9, Praha 2

Foto 324,

V taneční lekci Groove zažijete krásné a oslavné taneční odreagování. Odnesete si uvolnění od starostí a denního stresu a odejdete s nádherným úsměvem na tváři. Posílíte také všechny své svaly. Zatančíte si velmi nenásilnou formou tance, kde se nejedná o výkon, ale o pocit. Budeme tančit spoustu rozjuchaných písniček a jednoduchými kroky. Spálíme mnoho kalorií! Groove dance léčí naše tělo i duši! Ženy v tanci jsou nádherné ženy. Přijďte se protančit ke svému krásnému já. Budete sama sebou a budete se cítit moc příjemně.

Zarolujte si dolů v mé fotogalerii Tančit Jíst Milovat Groove dance a jiných akcí.

https://www.facebook.com/pg/tancijistmilovat/photos/?ref=page_internal

Srdečně Vás zvu a těším se na vás!

CENA LEKCÍ:

  • 1 vstup 200,- Kč
  • 5 vstupů 950,- Kč
  • 10 vstupů 1800,- Kč
  • Případné dotazy prosím na mne:
  • Martina 723 108 898
  • email: info@martinasarova.cz

 

 

 

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.