Pravidelné hodiny tancování pro ženy


Tanec je jednoduchý způsob, jak si můžete udržovat skvělou náladu a nenásilně podpoříte pohybem své tělo. Při tanci se žena cítí skvěle. Tanec vytváří radost. V naší skupině žen najdete svou radost, ale také svou taneční vášeň. U tance je skvělé, že se bavíte, hýbete se, pálíte tuky a necítíte že makáte! Nemusíte počítat kolikrát zvednete činku a řešit zátěž a techniku. Tanec v našich úterních lekcích je léčivý a podporuje všechny ženy, které tanec milují.


Tanec Groove dance

Přijď si vyzkoušet Groove dance!

Groove dance je jednoduchá taneční metoda pro životní radost. Groove dance ladí tělo i mysl.

Tanec je opravdu nejvíce vhodná pohybová aktivita pro ženy. Groove dance můžeš tančit  bez jakýchkoli zkušeností. Přinese ti to skvělý pocit a hlavně větší radost ze života. Dostaneš se do skvělé kondice. Vyplavíš si do těla spoustu endorfínů. Tvé tělo získá nové pohybové impulzy, krásně se vyladí, protáhne se i posílí.

DO KONCE BŘEZNA:
Studio Contemporary, Náměstí Míru 9
ÚTERÝ Čas: 17:30 - 18:30 hod

 

OD 7.DUBNA

STUDIO DANCE PERFECT

Národní 961, Praha 1

ÚTERÝ Čas: 19:00 - 19:00 hod

Cena: 230,- Kč

 

REZERVACE: martina@tancitjistmilovat.cz, sms: 723 108 898

Co je to Groove dance?

https://www.tancitjistmilovat.cz/groove-dance

 

Přijďte si vyzkoušet Groove Dance. Je to nejjednodušší taneční pohyb, který můžete zažít. Jednoduché kroky a žádné soustředění se na choreografie, nebo provedení. Zazní hudba k tanci, se kterou ti to půjde samo. Zažiješ taneční hodinu a budeš se opravdu dobře bavit s podobně naladěnými ženami.

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.