Týdenní pobyt s Groovem a jógou Samos 2020


Letní týdenní detoxikační pobyt, který tě naučí vnímat své tělo. Budeme cvičit jógu, tančit Groove, společně jíst, pojedeme na tajné léčivé místo, budeme se nabíjet energií u moře. Budeme sdílet, hledat odpovědi na otázky kolem hubnutí, spokojenosti, silného sebevědomí, ucelených záměrů. Najdeme spokojenost, objevíme svou vnitřní čistou sílu a načerpáme spoustu pozitivní energie. Tohle bude pořádná dámská jízda!


Pojďte si užít regenerační dovolenou!

Dovoluji si vás pozvat na krásnou dovolenou na nádherném ostrově řeckého Sámosu. Termín 03.09. - 10.09. (7 nocí). Ubytování je v útulných apartmánech.

Rezervace pobytu zajišťuje CK Alexandria. Platba za pobyt je dle platné ceny zájezdu daného termínu. Za pobyt regenerační dovolené, jógu, večerní program a tanec je nutné uhradit + zálohu za mé služby 3 500,- Kč/osobu. V ceně poplatku jsou denní 2 lekce pohybu (jóga, tanec), průvodcovství, pomoc s organizací pobytu na místě. Pomoc s ubytováním, seznámením s ostrovem Sámos, průvodcovství na výletech a pomoc s vyřizováním zapůjčení auta.

Čeká nás pohodový týdenní pobyt plný bohulibých činností. Dovolená je čas, kdy toužíme dělat věci jinak, než v běžném životě. Většinou se jedná o jídlo a alkohol. Já vnímám tuto dobu právě naopak. Dobu dovolené můžete pod mým vedením využít k tomu, začít jíst jinak a můžete nastartovat jemný detox se zdravou stravou. Dovolenou lze pořídit s detoxikačním programem, nebo bez detoxikačního programu. Záleží pouze na Vás, jakou variantu si vyberete.

V nabitém a obohacujícím programu na vás čeká:

TERMÍN:

03.09. - 10.09. 7 nocí

Cena s programem a veškerým cvičením je cena dle platného ceníku CK Alexandria (klient zařizuje sám) + poplatek za cvičení, dohled a ladění dovolené ve výši 3 500,- Kč

Detoxikační program + 1500 ,- Kč

Detoxikační program zahrnuje:

  • Doporučené potraviny v místě pobytu
  • Přednášku o zdravém životním stylu: !Jak se sám sobě stanu výživovým poradcem"
  • Doporučenné potraviny s sebou do seznamu "co s sebou"
  • Dohled nad jídelníčkem po celou dobu pobytu
  • E- book "SUPERPOTRAVINY"
  • E-book "ZDRAVÉ RECEPTY OD MARTINY"
  • Vedení a konzultace v denním programu

A jak to na Sámosu vypadá? https://www.youtube.com/watch?v=kGAHVBbXaDQ

 

 

 

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.