Poradenství v oblasti zdravého životního stylu


Zvu Vás srdečně na osobní ONLINE konzultaci. Pokud vás trápí váha, jídelníček, vaše psychika, nebo nejste úplně spokojení se svou kondicí a tím, co o jídle zatím víte, jsem tu pro vás. Objednejte se na online konzultaci, která může zcela změnit váš život. Pod mým vedením se naučíte být sám sobě výživovým poradcem.

Chcete snížit svou váhu, detoxikovat své tělo a načerpat novou energii do života?

Objednejte si už dnes svou konzultaci a naučte se definitivně vybírat si do jídelníčku to pravé.

Objednávat můžete přes email: martina@tancitjistmilovat.cz, nebo mobil: 723 108 898.

 

Nabízím vám kompletní systém "TANČIT JÍST MILOVAT" , který shromažďuje základní a funkční principy zdravé stravy a péči o tělo. Nemusíte zrovna tančit, nebo mega cvičit,  abyste v tomto programu byli úspěšní. Stačí, když pochopíte základní informace o jídle a potravinách.

Můj systém je komplexní přístup, kdy nebudete potlačovat příčinu, ale začnete se postupně přelaďovat.

Ve své 15ti leté praxi ve fitness jsme prošla velice přínosnou praxí v oblasti výživy a pohybu a vyzkoušela jsem také mnoho mnoho produktů, potravinových doplňků a přípravků pro hubnutí, detoxikaci a naladění organismu.

Získáte několik E-booků, kde jsou dopodrobna sepsány:

Superpotraviny  - které podporují imunitu, detoxikaci, energii, plnost výživy a doplnění potřebných látek do těla

Recepty  - které vám ukáží základní princip skladby jídelníčku v poměru vyvážených živin

Návod - jak vše s přehledem zvládnout a nezatěžovat si myšlenky pouze s jídlem a jeho přípravou

Před cca 10ti lety jsem začala odkyselovat organismus, omezovat maso, mléčné výrobky, začala očistou střev, přidávala jsem kvalitní přírodní doplňky z přírodních zdrojů. Alternativně jsem řešila přírodní cestou autoimunitní onemocnění štítné žlázy,hormonální akné, menstruační obtíže. Kdysi pro mně bylo normální s bolestí brát Brufen, dnes se bráním jakýmkoli chemickým lékům a příznaky nachlazení dokážu vyřešit během  1 - 2 dnů. Zmizelo akné, zmizely menstruační křeče a silné krvácení, netrápí mne žádné otoky, ani bolavé klouby.

Nemyslím si, že za doplňky stravy musíme utrácet tisíce, ale můžeme dbát o to, aby jsme měli dostatek živé a zdravé stravy, doplnili čas od času do těla chybějící minerály a to, co tělo nestačí samo "vyrobit" bychom párkrát do roka měli doplnit nějakou přírodní kůrou.

 

Těším se na vás,

vaše Martina

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.