Balíček na posílení imunity


Tyto produkty můžete objednat přímo u mě. Možná jste si tím už prošli, nebo je kolem vás někdo, kdo si tím prochází. Je důležité udržovat pět P a věnovat se PREVENCI. Pamatujte, že prevence je daleko účinnější, než neudělat nic. Mám tu pro vás tip na BALÍČEK pro posílení imunity z produktů, které podpoří vaše zdraví. Tyto produkty je vhodné mít doma, pro všechny případy.


Balíček pro imunitu

Mám tu pro vás velmi silné a účinné  produkty, které skvěle ochrání vaší imunitu. Tyto produkty u mne můžete objednat. Pokud vás jednotlivé produkty zajímají, rozklikněte si jednotlivé odkazy, nebo mne přímo kontaktujte na mém čísle 723 108 898.

Zajistím vám lepší ceny a vysvětlím vám, jak produkty vybrat a jak je můžete užívat dle jejich výživnosti. Věřte, že opravdu pomáhají.

Zelený ječmen - Green Ways https://www.gw-int.net/katalog/jecmen/

Chlorella - Green Ways   https://www.gw-int.net/katalog/chlorella/

Colostrum LR   https://www.lr-czech.com/lr-lifetakt-colostrum-kapsle-2

Formule Novomin - Formula 4 N.V.M.N   https://cz.siberianhealth.com/cz/shop/catalog/product/500020/

 Z vlastních zdrojů je velmi vhodné zakoupit vitamín C, Vitamín D a Zinek a užívat je v této době jako prevenci každodenně. Dle různých studií bylo prokázáno, že vitamín D v nadsazených dávkách výrazně ovlivnil průběh kovidu. Doporučuji zařadit více času v přírodě a začít s procházkami na čerstvém vzduchu. Upravte také svůj jídelníček a jezte více zdravě. V dnešní době se to vyplatí.

 


Fotogalerie

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.