Živé vysílání Tančit Jíst Milovat v SeeJay rádiu


SeeJay rádio uvádí pravidelný pořad s Martinou - poslouchat můžete každé pondělí od 17 - 19hodin. Čeká vás zdravý životní styl formou zábavy tancem, jídlem a pozitivní energie.

Tančit Jíst Milovat v rádiu s Martinou

Poslouchejte každé pondělí a získávejte pravidelnou porci motivace. Pořad naladíte jen přes internet. Poslouchat můžete v mobilní aplikaci, nebo přes svůj notebook/počítač. Pořad je LIVE a vysílání probíhá vždy v pondělí od 17 - 19 hod.

Na co se můžete těšit?

Přijde vám všechno kolem zdravého životního stylu, diet, cvičení už "trochu přitažené za vlasy"? Nechce se vám úplně cvičit, ale rádi byste se dozvěděli něco zajímavého? Pojďte si celý zdravý životní styl nechat odlehčit. Pravidelný program vás provede zdravým životním stylem se zajímavými tématy a zábavně. Každé pondělí můžete načerpat pořádnou dávku energie na celý týden. Tuhle tanečně-kulinářsky-zábavnou zdravotně nezávadnou show si oblíbíte.

Martina Šárová je dlouholetou poradkyní, koučkou i trenérkou zdravého životního stylu. Mnoho let pracovala v oblasti fitness. Martina pomáhá lidem (co chtějí) znovu nalézt, nebo posílit tělesnou i duševní kondici. Pořad Tančit Jíst Milovat vychází z její osobní filozofie a know-how. Ochutnáte si příchuť odlehčenosti, "spirituálního punku" a lásky (nejen) k taneční hudbě. Martina se v osobním životě kromě moderování věnuje hlavně team buildingům "Roztancuju vaší..." (oslavu, akci, výročí, rozlučku se svobodou, párty atd). Věnuje se terapiím osobního restartu, pořádá kurzy vaření, kurzy o zdravé stravě a hubnutí, vede taneční hodiny a pořádá různé akce zaměřené na seberozvoj a spokojený život. S Martinou objevíte hodně zajímavých věcí, které vás mohou inspirovat a obohatit a správně nasměrovat. Tanec, dlouhověkost, životní běh a zkušenosti, otužování, superpotraviny, detox, pohyb, sport, vaření s masem i bez, sebevědomí, svět, vesmír, meditace, transformace, koučování, žena, muž, Bůh i art- terpaie, zajímaví lidé? To všechno jsou témata, která různě uslyšíte ve vysílání v 17 - 19hod. V pořadu s Martinou se můžete těšit i na velice zajímavé hosty. Pořad Tančit Jíst Milovat je silně motivační a inspiruje každého, koho baví žít život s úsměvem, v souladu tance duše, těla i srdce. Martina připomíná, že tady na Zemi nežijeme jen v zaměření na výkon, ale že žijeme hlavně pro své vnitřní štěstí a RADOST.

APLIKACE K POSLECHU:

https://www.seejay.cz/

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.