Roztancuji vaší narozeninovou oslavu, rozproudím vaší párty, večírek, nebo předsvatební rituál...roztancuji vás do rytmu vašeho srdce, radosti a štěstí!


Juch! Smím prosit? Je tanec pro vás. Tanec, který vám bude chutnat. Možná jste zapoměli, jaké to bylo, tančit tak, jako když se nikdo nedívá. Já vás naučím roztancovat se ve společnosti tak, že až to ukážete svému lékaři, potvrdí vám, že jste absolutně zdraví :)


Roztancuju vaší akci!

Tančím pro radost a tančím pro zdraví. Tančila jsem vždy a všude a vždycky jsem to chtěla dělat pro lidi. Tančím životem a mám pro vás něco, co vás bude bavit, pokud tanec vnímáte jako to, co potřebujete k životu a chcete to prostě bez zábran pořádně rozjet ve svojí partě, rodině, nebo firmě. Pokud chcete rozpohybovat svou akci, kontaktujte mne na přímo: Mobil: 723108898, nebo email: martina@tancitjistmilovat.cz

Foto 484,

Rozlučkový rituál pro nevěsty

Když se chceš pobavit těsně před tím, než se budeš vdávat, není nad to si udělat krásnou oslavu v kruhu svých kamarádek. Vytvořím pro vás důstojný a radostí naplněný rituál. který Provedu vás do slavnostního období příprav svatby a vneseme spolu do vašeho života před tímto velkým krokem silné dojmy. Období před svatbou a svatba samotná je krásné období. Nevěsta i její kamarádky si zaslouží tu nejlepší péči. Dostanete ode mne ten nejkrásnější dárek, ze kterého budete dlouho plná radosti a štestí. Budete mít svůj osobní rituál, na který budete vzpomínat s láskou. Na rozdíl od loučení se svobodou vás nebude bolet hlava. Uděláte ze sebe nevěstu a královnu svého života.

Foto 488,

 

Moje energie rozproudí vaší akci!

Když pořádáte oslavu, tak chcete zažít pořádnou energii veselí a odreagování a chvíli trvá, než se zábava ROZJEDE. Začátek je většinou jasný. Na kuráž přiletí několik drinků, aby se zábava rozjela. Může se stát, že to někdo nezvládne, odpadne a pak vám ke společné zábavě chybí.

Já mám schopnost a dar nastartovat lidi i bez alkoholu. Dokážu pro vás udělat skvělou kolektivní atmosféru a energii. Umím celou společnost naladit do všeobecného veselí tancem. Se záměrem, který si vytvoříte vám roztancuju vaší akci, ať už se jedná o oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, firemní večírek, rodinnou, nebo jinou společenskou událost.

Foto 490,

 

Když se neznáte, můj tanec zbourá hranice a vy se seznámíte velice rychle!

I pokud se potká různá skvadra lidí, ať už ve firmě, nebo v rodině, umím pro vás "ušít program na míru". Dokážu propojit tancem vaší partu napříč generacemi, takže tancují děti, rodiče, sourozenci i prarodiče.

Foto 495,

 

Jak to vypadalo na akcích pro firmy:

https://www.tancitjistmilovat.cz/teambuilding

 

Jak to vypadalo na akcích pro vás:

https://www.facebook.com/tancitjistmilovat/photos/?tab=album&ref=page_internal

 

 


Fotogalerie

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.