Balíček na posílení imunity


Nabízím osobní, nebo online konzultaci, pro posílení imunity. Možná jste si tím už prošli, nebo je kolem vás někdo, kdo si tím prochází. Rýma, kašel, teplota. Důležité je udržovat pět P a věnovat se PREVENCI. Pamatujte, že prevence je daleko účinnější, než neudělat nic. Mám tu pro vás tip na BALÍČEK pro posílení imunity z produktů, které podpoří vaše zdraví. Tyto produkty je vhodné mít doma, pro všechny případy.


Balíček pro imunitu

Mám tu pro vás velmi dobré, silné a účinné  produkty, které skvěle ochrání vaší imunitu. Tyto produkty u mne můžete objednat. Pokud vás jednotlivé produkty zajímají, rozklikněte si jednotlivé odkazy, nebo mne přímo kontaktujte na mém čísle 723 108 898.

Zajistím vám lepší ceny a vysvětlím vám, jak produkty vybrat a jak je můžete užívat dle jejich výživnosti. Věřte, že opravdu pomáhají.

Zelený ječmen - Green Ways https://www.gw-int.net/katalog/jecmen/

Chlorella - Green Ways   https://www.gw-int.net/katalog/chlorella/

Colostrum LR   https://www.lr-czech.com/lr-lifetakt-colostrum-kapsle-2

Formule Novomin - Formula 4 N.V.M.N   https://cz.siberianhealth.com/cz/shop/catalog/product/500020/

 Z vlastních zdrojů je velmi vhodné zakoupit vitamín C, Vitamín D a Zinek a užívat je v této době jako prevenci každodenně. Dle různých studií bylo prokázáno, že vitamín D v nadsazených dávkách výrazně ovlivnil průběh kovidu. Doporučuji zařadit více času v přírodě a začít s procházkami na čerstvém vzduchu. Upravte také svůj jídelníček a jezte více zdravě. V dnešní době se to vyplatí.

 Foto 504,

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.