Konzultace pro podporu imunity


Imunita to není pouze rýma, kašel, teplota. Patří k ní také stav našich střev, pravidelná detoxikace a péče o tělo celkově. Důležité je udržovat pět P a věnovat se PREVENCI. Pamatujte, že prevence je daleko účinnější, než neudělat nic, nebo jen polykat prášky. Můžete se objednat na osobní konzuktaci, která podpoří vaše zdraví. Poradím vám nejúčinější typy, co je vhodné mít doma, aby naše imunita rostla. Pomohu vám zorientovat se v tom, jak se dá imunita jednoduše podpořit, aby naše tělo fungovalo správně a my se cítili skvěle.

Osobní konzultace pro získání lepší imunity

CO VŠECHNO MŮŽEME ŘEŠIT:

kožní potíže
žaludeční potíže
překyselení
nadváhu
nachlazení
teplotu, kašel
bolesti kloubů

Někdo na pomocníky pro zdraví nevěří a někdo je nechce brát, protože si myslí, že to nefunguje. Já vám ale mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že TO FUNGUJE na 150 %.

Mám tu pro vás:

  • rady
  • typy
  • doporučení
  • ispirace

Jaké zlepšení v oblasti detoxikace těla můžete očekávat:

Kvalitnější kožní a slizniční bariéra: snížení vstřebávání xenobiotik (cizorodých látek, které se dostávají do těla zvnějšku).

Zdravé střevo: snížení vstřebávání toxinů, očista nánosů, zlepšení stavu střevní mikroflóry, nižší produkce bakteriálních toxinů, podpora přirozeného pohybu střev (prevence zácpy a vstřebávání hnilobných látek a bakteriálních toxinů).

Játra: regenerace a podpora funkce jater, zlepšení rozkladu a vyloučení chemikálií.

Tkáně a buňky: snížení vstřebání chemikálií přímo do buněk, uvolňování již navázaných nežádoucích látek v buňkách, inhibice karcinogenního a zánětlivého působení chemikálií, snížení negativních účinků těžkých kovů na tkáně, ochrana před oxidací a dalším poškozením, regenerace poškozených buněk.

Vazebné schopnosti ječmene a chlorelly: zvýšený odvod nežádoucích látek zejména stolicí a močí, prevence opětovné kontaminace uvolněnými látkami.

Další známé pochody: efektivní vylučování lipofilních organických xenobiotik dlouhodobě uložených v těle, stimulace makrofágů, které se podílí na čištění těla od nežádoucích látek, zvýšení efektivity lymfatického systému, regenerace a zlepšení funkce ledvin, snížení přechodu chemikálií přes placentu, snížení přechodu chemikálií do mateřského mléka.

Jde o velmi dobré, silné a funkční typy,  které skvěle ochrání vaší imunitu. Tyto pomocníky a záchranáře zdraví a imunity u mne můžete kdykoli objednat. Pokud vás jednotliví pomocníci  zajímají, rozklikněte si jednotlivé odkazy, nebo mne přímo kontaktujte na mém čísle 723 108 898.

Zajistím vám lepší ceny a vysvětlím vám, jak si pomocníky vybrat a jak je můžete užívat dle jejich výživnosti. Věřte, že opravdu pomáhají.

Mnoho let se zajímám o zdravý životní styl. V mé domácí lékárničce nechybí pár "záchranářů", kteří mi dávají jak pocit jistoty, tak i okamžitě zafungují, když se něco děje jak mě, tak i v mé rodině, nebo v mém okolí. Domácí péče a PREVENCE, je základ pro to, aby jste se dokázali v první řad ošetřit sami. Čím dříve zareagujeme na projevy těla, tím dříve se nám uleví.

Doporučuji zařadit více času v přírodě a začít s procházkami na čerstvém vzduchu. Zkuste také lehké otužování. Upravte si  svůj jídelníček a jezte více zdravě. V dnešní době se to opravdu vyplatí.

 Foto 504,

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.