Úvodní lekce metody Groove dance a léčivý tanec pro ženy ZDARMA


Přijďte si vyzkoušet jednoduchý a zábavný tanec, který vás hodí do pohody. Zažijete energií nabitou taneční hodinu plnou radosti a skvělé hudby. Zažijete ozdravné rytmy hudby a tance. Tento tanec je určen pro ženy od 30ti do 60ti let, ale pokud je vám více a chcete tančit, tak jste vítány. Nabízím místo pro tanec, kde se vrátíte ke své taneční vášni a radosti. Odnesete si pocity štěstí, naplnění a pohody.


Ženy milují tanec a proto pro vás mám úvodní lekci ZDARMA

Kde?

Tančit budeme v prostorách tanečního studia COOL DANCE, OD Kotva - Náměstí republiky 8, Praha 1. Studio se nachází ve 4tém patře, musíte vyjet po eskalátorech úplně nahoru.

Kdy?

ČTVRTEK 4.11. od 17.30 - 18.30 hod

 

Milé ženy, v této taneční lekci si můžete nezávazně vyzkoušet, jaké to je tančit, jako když se nikdo nedívá. Naladíme se, odreagujeme se, uvolníme stres a napětí. Naučíme se společně jednoduchým tanečním krokům. Vytvoříme si skvělou a pohodovou atmosféru.

Tanec, je jednoduchá forma terapie. Naladím Vás do pocitu sebevědomí, lehkosti, pozitivní energie a emočního uvolnění.

Tanec, který se mnou prožijete je velmi jednoduchý. Nepotřebujete žádné taneční zkušenosti, ani praxi. Stačí jen vaše chuť zkusit něco nového a pocit, že potřebujete tančit.

Tanec, který budeme společně tančit, respektuje každou z nás individuálně, ale zároveň tančíme všechny spolu.

Tanec vyladí tělo na vlnu harmonie, změkčí naše vrásky, odnese pryč starosti. Posílí imunitu, zdraví a příjemně uvolní tělo od stresu.

Tanec otevře cestu k tomu, abychom vnímaly alespoň jednu hodinu jen a jen sebe samé. Zasmějeme se a budeme v péči hudby, rytmu a společného naladění na na správné vlny nálady.

Tanec nám umožní hýbat se bez výčitek. Tancem budeme tvarovat postavu a ladit svaly.

 

Na lekci si prosím přineste láhev s pitím a ručník. Oblečení volte dle nálady, doporučuji to, v čem se budete cítit pohodlně.

Případné dotazy zasílete na: martina@tancitjistmilovat.cz

Nebo na mobil: 723 108 898

 

UDÁLOST NA FACEBOOKU:

https://www.facebook.com/events/247633854048730?ref=newsfeed

Foto 519,

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.