Tanec pro zdraví a krásu


Začínáme v tomto roce pravidelnými čtvrtky. Tančíme 2022 v krásném sále tanečně -jógového studia Naplno v centru Prahy. Chcete-li tančit jednoduchý, zábavný a přitom transformační tanec, přijďte. Zažijete energií nabitou taneční hodinu plnou radosti a skvělé hudby. Naladí vás rytmy hudby a tance. Disko, nebo ezo? Je to jedno! Poléčíte si své nenaplněné vášně a doplníte pocity radosti. Čekají vás pocity štěstí a pohody. U nás je svět v pořádku.


Ženám prospívá tanec pro mladistvý vzhled, krásu i zdraví

Foto 531,

Kde?

Taneční studio NAPLNO, Štěpánská 45, Praha 1

Kdy?

ČTVRTKY 17.30 - 18.30 hod

Přijďte si zatančit. Jako divoška, jako diskoška, úplně obyčejně, nebo jako víla, bohyně, sexy šprtka, nebo rozjetá dračice. Sebehodnocení necháme doma a společně to pořádně rozjedeme. Naladíme se, odreagujeme se, uvolníme stres a napětí. Pověnujeme se společně jednoduchým tanečním krokům. Vytvoříme si skvělou a pohodovou atmosféru a taky rozvibrujeme a navýšíme energii těla, mysli, duše i srdce.

Tanec, je velmi jednoduchá forma terapie. Naladíme se do pocitu sebevědomí, lehkosti, pozitivní energie a uvolníme negativní emoce a stres.

Tanec, který prožijeme bude velmi jednoduchý. Nepotřebujete žádné taneční zkušenosti, ani praxi. Stačí jen chuť tančit.

Tanec, který budeme společně tančit, respektuje každou z nás individuálně, ale zároveň tančíme všichni spolu.

Tanec vyladí tělo na vlnu harmonie, změkčí naše starosti, odnese pryč starosti. Proč? Protože se UVOLÍME TO ODEVZDAT. Posílíme tělo, imunitu, zdraví.

Tanec otevře cestu k tomu, abychom se správně vnímali ve svém těle. Zasmějeme se a budeme v péči hudby, rytmu a společného naladění se do správného pocitu SEBE.

 Foto 530,

Na lekci si prosím přineste láhev s pitím a ručník. Oblečení volte dle nálady, doporučuji to, v čem se budete cítit dobře, hezky a pohodlně.

Případné dotazy zasílete na: martina@tancitjistmilovat.cz

Nebo na mobil: 723 108 898

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.