Tanec pro zdraví a krásu


Tančíme "spirituální disko"! Tančím s ženami pravidelně každý čtvrtek od 17.30hod. Tančíme v komorním sále tanečně -jógového studia Naplno. Chcete-li tančit jednoduchý, zábavný a přitom transformační tanec, přijďte! Zažijete energií nabitou taneční hodinu plnou radosti a skvělé hudby. Naladí vás radost, pohoda, rytmy hudby a tanec. Disko, nebo ezo? Je to jedno! Roztančíte svou vášeň a naplníte se pocity radosti.

Ženám prospívá tanec pro mladistvý vzhled, krásu i zdraví.

Foto 531,

Kde?

Taneční studio NAPLNO, Štěpánská 45, Praha 1

Kdy?

PRAVIDELNÉ ČTVRTKY 17.30 - 18.30 hod

Tanec, je velmi jednoduchá forma terapie. Naladíme se do pocitu sebevědomí, lehkosti, pozitivní energie a uvolníme negativní emoce a stres.

Tanec, který prožijeme bude velmi jednoduchý. Nepotřebujete žádné taneční zkušenosti, ani praxi. Stačí jen chuť tančit.

Tanec, který budeme společně tančit, respektuje každou z nás individuálně, ale zároveň tančíme všichni spolu.

Tanec vyladí tělo na vlnu harmonie, změkčí naše problémy, odnese pryč starosti. Proč? Protože se UVOLÍME TO ODEVZDAT. Posílíme tělo, imunitu, zdraví.

Tanec otevře cestu k tomu, abychom se správně vnímali ve svém těle. Zasmějeme se a budeme v péči hudby, rytmu a společného naladění se do správného pocitu SEBE.

 Foto 530,

Přijďte si zatančit. Jako divoška, jako diskoška, úplně obyčejně, nebo jako víla, bohyně, sexy šprtka, nebo rozjetá dračice. Sebehodnocení necháme doma a společně to pořádně rozjedeme. Naladíme se, odreagujeme se, uvolníme stres a napětí. Pověnujeme se společně jednoduchým tanečním krokům. Vytvoříme si skvělou a pohodovou atmosféru a taky rozvibrujeme a navýšíme energii těla, mysli, duše i srdce. Tato lekce je rituál. Především pro tebe, ženo, která si zasloužíš chápat sebe samu ve své jemnosti i divokosti. Přijď vypustit páru!

Na lekci si prosím přineste pití a ručník. Oblečení volte dle nálady, doporučuji to, v čem se budete cítit dobře, hezky a pohodlně.

Případné dotazy zasílete na: martina@tancitjistmilovat.cz

Nebo na mobil: 723 108 898

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.