Magický Beltine v Zahradě živlů 29.4. - 1.5.2022


Milé ženy, chcete zažít magický víkend? Chcete načerpat nádhernou energii v kouzelném prostředí Zahrady živlů? Těšte se na bohatý program, který vám nabídne relaxaci, rozproudění energie a nádhernou a uzdravující atmosféru v kruhu vzájemně se podporujících žen. Neváhejte se přihlásit, kapacita je omezena a místa se rychle zaplňují. Čeká nás:


Magický Beltine pro ženy v Zahradě živlů

Dovoluji si vás pozvat na inspirativní a sebe-rozvíjející víkend v kouzelném místě Zahrady živlů. Věnujte prosím pozornost tomuto textu a informacím, kterých je mnoho, ale vzhledem k místu, ve kterém bude tento víkend pořádán, je důležité, abyste si přečetly vše o tomto ojedinělém a transformačním programu.

Milé ženy, nastal čas otevřít dveře sebelásce, seberespektu, sebeosvobození. Je čas nechat odajít staré a nefunkční. Je to tu pro nás a my můžeme přivítat naší vnitřní magii a kouzelnou hůlkou začít tvořit svou budoucnost. Třeba právě vám tento víkend promění život, díky magické noci Beltine, která má léčivou moc.

Co si budeme užívat?

Lahodná strava je zajištěna od pátku večeře do nedělního oběda. Stravovací režim bude probíhat v programu: snídaně, oběd a večeře. Jídelníček budeme obohacovat o čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny podle receptů Tančit Jíst Milovat - Martiny Šárové, která jídla zajišťuje. Čeká nás ranní start organismu a probuzení své životní a pozitivní energie. Pocítíte sílu kvalitního a velice harmonizujícího nápoje. V místě posvátné geometrie působí nádherné energie, které jsou hybnou silou léčivých a ozdravných procesů, kterých nebude málo. Léčivá voda, koupele, bosoprocházky, studánky, jeskyně, menhiry, kameny, drahokamy, dřevo, oheň, světlo, tma, vítr, vzduch, voda, chrámové dveře tajemství, tee-pee, prostor posvátné geometrie a mnoho dalších elementů budou provázet, pomohou a podpoří naše záměry.

Foto 544,

Milé ženy,
máte pocit, že vám momentálně v životě něco chybí a toužíte po změně, která by proměnila vaše sebe prožívání k lepšímu?

  • Chcete si naplno otevřít své touhy, vášně a záměry?
  • Láká vás navštívit místo s léčivou energií a magickými zákoutími?
  • Máte své touhy a vize a chcete je nasměrovat tím správným směrem?
  • Máte někdy strach z toho co bude a zajímá vás, jak funguje správně používaná magie vize a správně nasměrovaného záměru?
  • Toužíte po čase pro sebe, kdy nemusíte stále a dokola něco řešit, ale můžete se uvolnit a věnovat se jeden víkend sama sobě?
  • Zajímá vás téma meditace, sebe omlazování, péče o tělo i o duši?
  • Máte chuť ochutnat harmonizující jídlo a něco se o něm naučit?
  • Věříte na magickou moc tajemných míst a silových míst a chtěly byste prožít rituály, které změní váš život?
  • Chcete oslavovat, ale bez alkoholu, za to v kruhu podobně naladěných žen?
  • Rezervujte si už dnes místo na magický víkend v kouzelném prostředí Eko farmy Lánov v Zahradě živlů.

Budeme se společně věnovat různým tématům týkajících se sebelásky, sebeúcty, sebehodnoty a sebenalezení. Budou nám přicházet i témata jako je zdravá strava a přirozený detox bez bolesti, které o tomto víkendu nastartujeme. Jednoduchými technikami doplníme do svého těla chybějící soulad, podle principů " Ženských klenotů". Načerpáme nádherné energie v jeskyni Panny Marie, v přítomnosti drahokamů, kamenů, dřeva, větru a všech zemských i vesmírných elementů Zahrady živlů, která pro toto byla speciálně stvořena a už teď se na nás těší, aby nás léčila a otevřela v nás hladkost, jemnost, lásku, krásu, sílu a podpořila naše magické znovuzrození v magické noci Beltine.

Můžete se také těšit na energizující jógu a lehké cviky s velkým efektem pro naše tělo i duši. Budeme si povídat, budeme se bavit, radovat se, pečovat o sebe a budeme se mít krásně.

Zažijete také ženský kruh, cvičení, tanec, dechové cvičení, praxi "ženských klenotů" i spirituální disko.  Všechny aktivity jsou vhodné i pro ženy bez jakýchkoli předchozích zkušeností. Poplyneme v radosti, hravosti a v obohacující přítomnosti okamžiku tady a teď. Program bude dotvořen přímo na místě podle počasí a situace.

Spíme 2 noci v domě Větru/vzduchu. Máme k dispozici celou Zahradu živlů se všemi kouzly a všemi jejími domy, studánkami, jezírky a všemu co k ní patří . Dům Země je místem, kde budeme společně jíst a kde povedeme očistný rituál ve speciálním koupacím bazénku. Dům Vody nám nabídne saunový svět, nádherný bazén, wellnes, vířivku a páru.

Program budeme společně ladit na místě, ale už teď se můžete těšit na:

Tanec
Jemné jógové cvičení
Probuzení své energie za pomocí dechu a pohybu
Otevření svého záměru
Nalaďování se
Kruh s menhiry
Kontakt se zvířaty na farmě
Tee-pee
Očistné koupele a sauna
Malování záměru s tajemstvím otevření ženskosti
Otužování - dobrovolné
Oheň
Magická noc 31.4.2002 s rituálem
Tvorba posvátného věnečku z květin
Bubnování
Spirituální disko
Ranní jóga a energizující cvičení
Procházka s překvapením
Vyjíždka na koni
Taneční rituály
Popíjení nápoje zdraví
Čerstvé odšťavněné nápoje z ovoce a zeleniny
Harmonizující strava z receptů Tančit Jíst Milovat
Ženský kruh
Očistný proces a odstřižení se od starého a nepotřebného...a mnoho dalšího, což vyplyne z našeho setkání a propojení naší energie...

Všechny aktivity jsou dobrovolné a můžete si případně pro svůj individuální čas na chvíli zařídit svůj osobní program v zahradě živlů, která sama o sobě léčí a s tímto záměrem byla vytvořena.

Doplňující informace:

  • V místě je léčivá voda, s sebou je vhodné si vzít láhev, abyste si mohly vodu kdykoli během dne doplňovat.
  • Připravte se na kvalitní pitný a stravovací režim, který léčí a detoxikuje.
  • Nebudete mít ani trochu hlad. Naopak, BUdeme se vyživovat.
  • Oblečení na ven je vhodné teplejší, budeme na horách. Je možné využít spaní uvnitř i venku.
  • Program bude probíhat uvnitř i venku, oblečení je vhodné volit i podle momentálního počasí.

Jídlo si zajišťuje TJM, každá žena ale může přivézt něco dobrého, vytvořeného s láskou. Vítáme jídlo bez lepku, vegetariánské a zdravé. Jídlo budeme ještě individuálně procesovat :)

O zahradě živlů

Zahrada živlů je unikátní projekt zasazený do panenského prostředí krkonošské přírody, který nabízí pestré možnosti vyžití s jasným záměrem - navrácení se k přirozenému stavu klidu a spokojenosti, harmonii, sebepoznání a uzdravování těla i ducha. Jeho součástí je ekofarma, soustava propojených jezírek, jedinečné stavby z přírodních materiálů zasvěcené čtyřem živlům, okrasná i plodivá zahrada opečovávaná dle zásad udržitelnosti a permakultury a v neposlední řadě indiánská vesnička či lesní školka. Celý areál slouží jako transformační a inspirativní prostor, léčebné lázně a místo napomáhající probouzení lidí a vytváření nového pohledu na člověka a jeho život na Zemi, na životní prostředí, přírodu a existenci. Prostor a objekty v celém areálu - stavby, zahrada i vodní uspořádání byly navrženy a vybudovány s maximálním respektem k přírodě, dle principů udržitelnosti a soběstačnosti a rovněž se záměrem učinit zahradu harmonickým, energeticky nabitým místem. Tohoto potenciálu lze využívat při meditacích, praktikování jógy, očistných rituálech a dalších relaxačních i seberozvojových aktivitách. Věříme, že vyskytuje-li se člověk v harmonickém prostředí obklopeném přírodou, jíž je neoddělitelnou součástí a která je zdravá, prosperující a s láskou opečovávaná, může snáze docházet k přirozenému procesu uvádění se do souladu a sebeléčení.

https://www.youtube.com/watch?v=wHxmCm7YleE

Co sebou:

  • červené šaty, náušnice, šátek na tanec
  • šátek na oči
  • psací potřeby, pastelky, blok
  • podložku na cvičení/na spaní
  • dřívka, bubínek, chřestidla
  • spacák
  • podložku na jógu (na které budeš spát)
  • teplou deku
  • ručníky do sauny
  • plavky
  • oblečení do hor
  • jídlo na svačinu, laskominy, ovoce, oříšky, pochutiny vhodné na náš společný stůl a hostinu
  • pokud máte chuť něco upéct, nebo uvařit a přinést to na náš společný stůl, bude to pro naší hostinu skvělé

Příjezd do Zaharady živlů je možný v pátek od 16ti hodin.

Zahájení programu v pátek 29.4. v 18.00hod. Ukončení programu bude v neděli 1.5. v 15.00 hod.

Cena za celý víkend: 3950,- Kč
PRO SVOU REZERVACI (nebo případné dotazy) prosím PIŠ NA:
martina@tancitjistmilovat.cz

Záloha na víkend je 1500 Kč a zaplatit ji můžeš na účet: Číslo účtu: 222324692/0600
Peněžní ústav: Moneta Money Bank

Počet účastníků je omezen na 15 žen, rezervuj si své místo včas.

Těším se na setkání, Martina


Fotogalerie

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.