Móda pro ženy - prodej, vyměň, nebo kup!


Výměna šatníku je vzrušující událost. Máte doma ve skříni kousky, které nechcete vyhodit, ale zároveň už je nenosíte? Chcete si udělat radost? Třeba právě vy objevíte ve společnosti dalších žen své nové módní poklady do svého šatníku! Přijďte si vyměnit, prodat, nebo nakoupit módu v příjemném prostředí studia Aurelie! Čeká vás zdravé občerstvení i s recepty, welcome drink a čas pro příjemně strávený čas.

Prodej, vyměň, nebo kup!

Milé ženy!

Přijďte si vyměnit módu v příjemném prostředí Centra Urelie Zlatušky Heskové. Zlatka s Martinou pro vás připravily "LADIES TIME", ve kterém budete moci prodat, vyměnit, nebo koupit kousky oblečení, které byste jinde nenašly.

Chcete se poznat s novými ženami, zrelaxovat se, občertstvit se a dozvědět se něco nového ze světa zdravého stylu, zdravého pohybu, jógy a ženskosti? Neváhejte se rezervovat na email uvedený níže.

Jak to bude probíhat?

Vyberte ty kousky módy, které mají ještě cenu, ale prostě je už nenosíte. Přineste je do studia a vyměníte si je, nebo koupíte "nové" a lepší. Víte, že když si žena na sebe nevezme oblečení 1 rok, nemělo by jí ve skříni zabírat místo? Využijte proto této akce a vyčistěte si svůj šatník. Na jaře máte nejlepší příležitost k tomu, hezky uklidit svou skříň a uvolnit tak místo novým věcem.

Co nás čeká milé dámy?

  • Vytvoříme si nezapomenutelnou atmosféru.
  • Dáme si zdravý welcome drink.
  • Pobavíme se, uvolníme se od starostí.
  • Dáme se do řeči o jídle, tanci, cvičení a módě.
  • Přineste si svoje kousky oblečení a neváhejte je nabídnout k výměně.

Vstup je symbolická stokoruna:) tedy 100 Kč.

Modely, které nám ve studiu zůstanou a nikdo je nevymění budou věnovány na charitu. Neberte však prosím tuto akci jako zbavení se zbytečných kousků, ale jako výměnný swap.

Nabídněte nám své hezké a nositelné kousky a my zase nabídneme ty své. Vzájemně se můžeme obohatit.

Těšíme se na vás, Martina a Zlatka

 

Více informací + REZERVACE:
Email: zlatuseheskova@aurelie-centrum.cz

CENTRUM AURELIE

https://www.aurelie-centrum.cz/

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.