Pondělí - Jóga pro zdravé energie v těle v SK Radlice 8.00 - 9.00 hod

  • Akce

Chcete nastartovat svůj den jemným, za to ale efektivním cvičením? Ranní jóga prospívá našemu organizmu nejlépe. v dopoledních hodinách začne fungovat náš metabolismul lépe, pokud své tělo hezky rozhýbete. zbavíte se toxických látek a také získáte dobrý mind-set díky prokrvení a rozproudění dechu. Pozdvihnete svou energii v těle, což napomůže odplavení nečistot z těla ven přirozeným způsobem a připraví jej společně s Vaší myslí na nový pracovní den.


Jemná jóga pro ženy ve velkém sále

V dnešní době každý člověk řeší časový pres a každý hledá volné chvilky, avšak po tomto pondělním cvičení sami pocítíte, jak bude toto protažení blahodárně zapůsobí na vaše tělo i mysl. Celý den prožijete v lepší kondici a v harmonii těla a mysli, navíc získáte jako bonus hned po ránu skvělou náladu, kterou budete vyzařovat na všechny kolem Vás.

O čem to bude:

Toto cvičení je vhodné pro začátečníky i pokročilé. Jedná se spíše o jemnější jógu se zaměřením na techniky odbourávající stres.

Zažijete komplexní cvičení pro tělo s prvky léčivých triků, které vám pomohou zvládat starosti a stres dnešní bláznivé doby. V tomto cvičení můžete načerpat a obnovit svou sílu a zregenerovat své tělo. Toto cvičení není zaměřené na výkon, ale na užitek. Budeme ladit naše svaly, tónovat správné provedení cviků a naučíme se, jak můžeme ovládat svůj dech. Budeme provádět cviky ze starých jednoduchých technik jógy, které přinášejí úlevu našim zahlceným buňkám a dodají nám do těla ty správné energie a náboje.

Z lekce budete odcházet plní energie a krásně odpočatí.

Přijďte si zacvičit s námi! Těšíme se na vás!

 

Kde: Sportovní klub Radlice, Radlická 298/105, Praha 5 (Metro B Radlická)  - velký sál

Kdy: Pondělí 8.00 - 9.00 hod

Foto 559,

 

 


Fotogalerie

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.