Tanec a malování hennou


Přijďte si zatančit a nechat se okrášlit malbou hennou.


Přijďte si užít jemnou sílu tance s Martinou, která vám dodá sebevědomí, radost a uvolnění.


Po lekci se můžete nechat ozdobit malováním hennou. Můžete si nechat od Magdy vytvořit podporující ornament pro svou kreativitu, sílu, sen a nebo záměr.


Plout v tanci začneme v 17.30hod. Přijďte prosím o chvilku dříve, ať se seznámíte s prostorem studia Naplno a stačíte se převléknout do svého pohodlného tanečního oblečení. Pití a ručník si můžete vzít s sebou.


Budete tančit ve svém tempu tak, až odemknete energii vašeho těla a otevřete dveře své svobodě a spokojené mysli.
Říká se, že tanec je stejně krásný a omamný, jako je milování. Každá žena, která svobodně tančí vám to autenticky potvrdí.
Zažijete jasnou a krásnou hudbu, která bude proudit touto hodinou a aplikujete ji jako léčivý balzám na své unavené tělo a smysly.


Svou taneční touhu probudíte s Martinou stejně přirozeně, jako když slunce vykukuje nad mraky a vyvolává pro vás nový jarní den plný rozkvetlých květů a laskavých vůní.
Taneční hodina je určena pro ženy středního a vyššího věku, aby právě ony - ty nejdůležitější, mohly projevit sami sobě svou zralost a konečně uvolnily svou skutečnou sílu. Sílu Bohyně v realitě.
Nevadí, pokud jste měly od tance pauzu...možná právě teď nastal čas znovu začít tančit. Ženy prolínají tělo tancem radostným, jak jen taneční pohyb může být. Tanec ženské tělo ozdravuje, ale nejprve je nutné si taneční pohyb dovolit.


Na taneční hodince s Martinou toto povolení dostanete. A mnoho dalších souhlasů. Být tu chvilku jen pro sebe a svůj vnitřní svět. Mít své vize a plány. Přestat se kontrolovat. Převzít si moc a kontrolu nad svým pohybem a životem.


Dostanete povolení být sama sebou a tančit tak, jak je vám vlastní. Prohloubíte svou přirozenou krásu a naturální vnímání své vnitřní podstaty.
Proniktete do tajů lehkého plynutí a uzdravujícího dechu, který rozvine vaší krásu a dokonalost.
Máte povolení být krásná, moudrá, úžasná a spokojená.


Tanec s Martinou je cesta poutníka ze které vás nebudou bolet nohy. Budete tančit lehce, jako když vítr zvedne lehounký kvítek a vy poletíte.
Když žena ví co chce, je daleko blíže ke svým snům, touhám a přáním.
Tanec vám vyčistí hlavu a vy se na své touhy a přání můžete daleko lépe soustředit. Přijďte si užít naplno hodinku tance s Martinou a po té i malování hennou s Magdou.


Rezervace: martina@tancitjistmilovat.cz
Cena: 250,- Kč

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.