Tajemství plochého bříška aneb proč stojí za vyzkoušní 12ti hodinový půst


Tato technika je tak jednoduchá, že ji zvládne úplně každý a nepotřebujete k tomu žádné složité návody.


Chcete mít hezké tělo i po čtyřicítce? Nechte se prosím inspirovat.

Možná jste si někde už také přečetli, že občasná střídmost v jídle je pro nás prospěšná.

Jak se říká, jez do polosyta a pij do polopita

Mám pro vás tip, jak si můžete v každodenním životě a bez námahy zajistit půldenní očistu těla a můžete dopřát svému trávicímu ústrojí prostor, aby mohlo zpracovat vše, co jste snědli a vypili během dne. Tato technika je tak jednoduchá, že ji zvládne úplně každý a nepotřebujete k tomu žádné složité návody. S touto technikou zůstanete stále spokojení a celý proces s jídlem zvládnete naprosto v pohodě a bez zátěže.
Jak to funguje?

Je to naprosto jednoduché. Svůj den začínáme snídaní a končíme večeří. Poslední jídlo, které jíme v určitou hodinu, sníme třeba v 8 večer, a to znamená, že naše snídaně by měla následující den probíhat v 8 ráno. Necháme naše tělo od jídla tzv. odpočinout. Po dobu 12ti hodin z denního cyklu 24 hodin přes noc prostě nic nejíme. Pokud snídáme v 6, večeříme v 6, pokud snídáme v 7, tak večeříme v 7 a tak dále... Je tu ale ještě zlepšováček! Pokud budete první jídlo posouvat a nepocítíte slabost, návaly, nepříjemné pocity v těle, můžete půst protáhnout. Abyste ale nezůstali hladoví, můžete pít ovocné, nebo zeleninové šťávy, nejlépe se zázvorem a troškou oleje, aby se vstřebaly všechny vitamíny.

Možná znáte techniku, kdy večerní jídlo, které je lehčí, než snídaně a oběd ovlivní zcela náš metabolismus a po lehčí večeři pak nepřibíráme. Nejde tu ani tak o váhu, jako o to, jak se cítíme. Naše tělo reaguje na vše, co během dne vypijeme a sníme. O vhodnosti potravin si každý rozhoduje sám, ale kdybyste potřebovali potraviny trochu osvětlit, přijďte si popovídat na můj kurz vaření, kde se dozvíte vše k tomu, abyste byli zdraví a vitální. Znáte určitě tu techniku, že po večeři, kterou jsme jedli jako poslední jídlo později odpoledne a pak už nic, tak šla váha vždycky dolů. 

Hlavně žádné večerní pamlsky k televizi!! A pokud už ano, tak prosím BEZ VÝČITEK! Musíme si někdy nastavit zrcadlo, prostě když večer hodně jíme, tělo už nemá žádnou aktivitu a pak jdeme spát, tak prostě nezhubneme!

To, jak k jídlu přistupujeme je ZÁSADNÍ proces, protože pokud jíme s výčitkami, není to dobré pro naše tělo, mysl, ani náš nervový systém.

Každý stres, výčitka, nebo pochybnost vytvoří určitý blok v tělesné oblasti a to nám brání pohnout se kupředu k úspěchu. Jezte proto zdravě, pestře, čerstvě a u jídla žehnejte tomu zázraku, kterým je naše energie, naše dokonalé tělo, které s námi pracuje 24 hodin denně. Naše tělo provází náš život, v jeho komplexní podstatě.

Jídlo bylo za dávných časů rituálem, kdy se spojovala rodina pospolu, sedělo se u jednoho stolu a skrze vděčnost darů přírody byl vzdáván hold plodům, jídlu a s díky byla přijímána možnost užívat si hojnost jídla, díky kterému je člověk živ.

Nezapomínejme na rituály, propojení se Zemí, která je tak dokonalá a dává nám vše, co k našemu životu potřebujeme a ta pestrost, se kterou nám své plody nabízí je nekonečná. Stejně tak jednoduše, jako nám Země dává, my můžeme s důvěrou a vděčností brát.

Jídlo je zázrak života.

Užívejme si ho zdravě a naplno. Čím přirozenější chuť a povahu naše jídlo má, tím naturálněni naše tělo funguje. To znamená že si své jídlo připravujeme čerstvé, barevné a jednoduché.

Přeji vám krásné dny plné pohody,

Vaše Martina

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.