Poradenství v oblasti zdravého životního stylu


Pokud vás trápí váha, jídelníček, vaše psychika, nebo nejste úplně spokojení se svou kondicí a tím, co o jídle zatím víte, jsem tu pro vás. Objednejte se na osobní konzultaci, která změní váš život. Pod mým vedením se naučíte být sám sobě výživovým poradcem.


Chcete snížit svou váhu, detoxikovat své tělo a načerpat novou energii do života?

Nabízím vám komplexní systém "TANČIT JÍST MILOVAT" , který shromažďuje základní a funkční principy zdravé stravy a péče o tělo. Nemusíte zrovna tančit, abyste v tomto programu byli úspěšní. Stačí, když pochopíte základní informace o jídle, potravinách a jejich původu druhu.

Můj systém vám nabízí osobní a individuální přístup. Společně se podíváme na příčinu, zaměříme se na cíl. Přeladíte se na úspěch a spokojenost. K tomu vám dopomohou mé do podrobna připravené návody. Tyto návody vám dám v písemné formě a ve formě konzultace. Návod vám zůstanou napořád. Konzultace bude probíhat jednou, nebo podle naší domluvy a toho, jak budete potřebovat.

Ve své 15ti leté praxi ve fitness jsme prošla velice rozmanitou praxí v oblasti výživy a pohybu. Vyzkoušela jsem také mnoho mnoho produktů, potravinových doplňků a přípravků pro hubnutí, detoxikaci a naladění organismu.

Dokážu vám pomoci vyznat se v tom, co je v jídelníčku důležité. Vyvedu vás z labyrintu informací, ve kterých se dnes člověkjen těžko vyzná, kvůli jejich neskutečnému množství. Naučím vás pochopit jídlo a jejich druhy tak, že nebudete muset přemýšlet a získáte opravdový nadhled a vládu nad tím,co jíte.

Získáte ode mne několik návodů - E-booků:

Recepty  - které vám ukáží základní princip skladby jídelníčku v poměru vyvážených živin.

Návod - jak vše s přehledem zvládnout a nezatěžovat si myšlenky pouze s jídlem a jeho přípravou.

Před cca 10ti lety jsem začala cestu, která mne přivedla k vitalitě, kondici, vyrovnanosti a vnitřní pohodě. Alternativně jsem řešila přírodní cestou autoimunitní onemocnění štítné žlázy,hormonální akné, menstruační obtíže. Kdysi pro mně bylo normální s bolestí brát Brufen, dnes se bráním jakýmkoli chemickým lékům a příznaky nachlazení dokážu vyřešit během  1 - 2 dnů.

Nemyslím si, že za doplňky stravy musíme utrácet tisícovky.  Můžeme ale dbát o to, aby jsme měli dostatek živé a zdravé stravy. Čas od času do těla doplníme chybějící minerály a to, co tělo nestačí samo "vyrobit".  Během celého roku bychom měli doplňovat vhodné jídlo a přírodní produky, abychom doplnili tělu to, co chybí.

Naučím vás to, jak můžete své tělo dostat do optimální kondice.

V případě zájmu se objednejte na konzultaci.

Těším se na vás,

vaše Martina

 

KONTAKT: 723 108 898, martina@tancitjistmilovat.cz

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.