Kurz "Jak se naučím zdravě vařit v Thermomixu" - individuální


Vaření je vášeň, se kterou můžete tvořit, improvizovat i meditovat. Jídlo nalaďuje, léčí a povzbuzuje. Jídlo nás baví! Zajímá vás pojem NUTRIČNÍ ROVNOVÁHA? V tomto kurzu se naučíte jednoduché základy, které obohatí váš jídelníček. Naučíte se, jak si připravíte vyvážený talíř plný nejdůležitějších živin, tedy minerálů, enzymů a antioxidantů. Uvidíte nejrychlejší, nejefektivnější a nejdokonalejší přípravy jídel s dokonalou chutí. Kurz je max. pro 3 osoby.

Zvu vás na interaktivní výukový a praktický kurz vaření v Thermomixu, na kterém se stanete SAMI SOBĚ VÝŽIVOVÝM PORADCEM.

Tento kurz je ideální pro pohodové setkání žen a kamarádek, které se chtějí potkat v pohodové atmosféře a k tomu se ještě naučí nejpraktičtější rady o vaření. Chcete získat informace, jak ušetřit 70% času namísto vaření a vařit 30% času ale i tak mít lepší jídlo, zdravé a pestré menu? Neváhejte se přihlásit! Kurz si můžete objednat i ve vegetariánské verzi.

KDY: INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVA TERMÍNU

KDE: Praha 5

CENA KURZU: 500,- Kč/osobu

Časová náročnost kurzu je 3,5 hodiny.

Naučíte se 100% orientaci v potravinách a jejich přípravě!

V tomto kurzu si postavíte pevný základ bleskurychlé přípravy. Naše zdraví ovlivňuje především naše strava a její příprava. Společně naučíme, jak si v Thermomixu můžete uvařit velmi rychle exkluzivní chod, plný živin a skvělých chutí.

Získáte všechny informace, které potřebujete k tomu, aby jste mohli jíst bez výčitek a zbytečného zdlouhavého přemýšlení. Naučím vás přípravu jídelníčku, co jíst, kdy to jíst a jak jídlo správně kombinovat, aby tělo bylo správně vyživené.

V ceně kurzu je zahrnuto:

  • pitný režim
  • čaj, voda
  • ochutnávka všech uvařených jídel
  • tři hodiny zážitků, zábavy a legrace
  • postupy a návody rychlého a zdravého vaření
  • tipy, triky, vychytávky
  • nové recepty

Své místo na kurzu si můžete objednat telefonicky: 723 108 898, emailem: martina@tancitjistmilovat.cz

Platba předem Vám zajistí místo na kurzu.

Platby provádějte na č.ú. 222324692/0600

Jak bude kurz probíhat?

Ve zdravém jídelníčku s tímto kurzem je možné počítat s praktičností a úsporou času.  Neznamená to ale, že na talíři toho ochutnáme málo. Spíše naopak, opravdu se tady najíte dosytosti.

Budeme ochutnávat, čichat, vonět, kombinovat, poznávat a vařit základní skladbu stravy z obilovin, luštěnin, zeleniny, masa a rostlinného masa.

Co se v kurzu naučíte?

  • Naučíte se základy kombinací potravin které zharmonizují váš jídelníček
  • Naučíte se neskutečně praktickou a rychlou přípravu salátů, pomazánek, hlavního chodu, základu těsta na pečení a výrobu zmrzliny.
  • Naučíte se efektivně kombinovat různé druhy obilovin, luštěnin a zeleniny.
  • Pochopíte nekonečné možnosti kombinací obilovin, luštěnin, masa i rostlinného masa a dušené i syrové zeleniny.
  • Dozvíte se, jaká strava si přípravou zachová nejvíce minerálů a jak minerály ve stravě můžete navýšit.
  • Naučíte se, jak posilovat tělo zevnitř a své buňky chránit jídlem před stárnutím za použití enzymů v super salátech ze zeleniny.

Své místo na kurzu si včas rezervujte.

Své přihlášky zasílejte na email: info@martinasarova.cz

Kontakt v případě zájmu a pro řešení doplňkových informací: 723 108 898

Časová náročnost kurzu je 3,5 hodiny.

Přihlášení do kurzu je závazné. Storno poplatek v případě zrušení účasti 5 dní před kurzem je 50%. Storno poplatek v případě zrušení účasti 3 dny před kurzem je 100%. V případě storna z klientovy strany je možné do kurzu přihlásit svého náhradníka.

 

 

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.