Magický Beltine v Zahradě živlů 28.4. - 1.5.2023


Milé ženy, mám pro vás tip na wellness víkend, kde zažijete tanec, jemnou jógu a pohodový program. Budeme jíst harmonizující stravu, která nás přiblíží ke zdravému životnímu stylu. Pokud hledáte nový směr, tak budete moci právě na tomto víkendu svou novou cestu v lehkosti započít.


Wellnes víkend pro ženy, které o sebe chtějí v klidu a s láskou pečovat je tu pro vás.
PRO SVOU REZERVACI (nebo případné dotazy) prosím PIŠ NA:
martina@tancitjistmilovat.cz, nebo volej na mé číslo: 723 108 898

Foto 583,

Zvu vás na inspirativní, ozdravný a sebe-pečující víkend v kouzelném místě Zahrady živlů. Magická noc Beltine - naše čarodejnice -  má léčivou moc. My, ženy tvůrkyně, můžeme péčí o své tělo a svou energií změnit tok věcí kolem nás. Povídáním v kruhu, přijetím sebe, takové jaké jsme, tancem, jógou a zdravým jídlem spolu vytvoříme harmonickou atmosféru.

  • Toužíte prožít nádherný a nikým nerušený víkend se ženami?
  • Chcete se naučit používat omlazující dechové techniky a věnovat se 3 dny jen sama sobě?
  • Potřebujete se zrelaxovat a hodit za hlavu všechny starosti?
  • Máte chuť být v přírodě, ale přitom v teple a v komfortním prostředí léčivého místa Zahrady živlů?
  • Potřebujete tančit, malovat, zpívat, uvolnit se a užívat si?
  • Chcete ochutnat lahodná, harmonizující a zdravá jídla a lákalo by vás se o léčivém jídle trochu i naučit?

Neváhejte se přihlásit už dnes na Magický Beltine pro ženy emailem: martina@tancitjistmilovat.cz, sms: 723 108 898 Zaplacením zálohy 1500,- Kč na účet 222324692/0600 si zajistíte svou rezervaci. Kapacita míst je omezena, pro komfortní prožitky na kurzu je počet žen omezen na 12 osob. Celková cena pobytu je 4 800,- Kč.

Zázemí, ubytování a Zahrada živlů nabízí:

  • Komfortní ubytování je V domě Ohně ve dvojlůžkových pokojích s vlastním sociálním zázemím.
  • Wellnes s párou, venkovní saunou, bylinkovou lázní, výřivkou a venkovním jezírkem (v minulém ročníku nám vyšlo krásně počasí, že jsme se i opalovaly)
  • Venkovní farmu se spoustou zvířátek a s možností vyjížďky na koni.
  • Pastviny s menhiry s léčivou energií a spoustou bylinek.
  • Dům Větru I. patro s výhledem do přírody a prostorem pro cvičení a tanec s vlastním sociálním zázemím.
  • Dům Větru přízemí s krbem, kamennou studnou s léčivou vodou pro bubnovací rituály.
  • Dům Země s komfortním zázemím pro snídaně, svačiny, obědy a večeře s možností uvařit si zde čaj, nebo kávu. Můžete si dát své jídlo do lednice. Má své vlastní sociální zázemí.
  • Dům Vody s bazénem s teplou vodou, párou a saunou pro relaxaci nabízí výjimečný zážitek relaxace, plavání, saunování a wellness.

 Program pobytu:

  • Tanec, dech a pohyb
  • Ranní jemné jógové cvičení podle Ženských klenotů
  • Malování a relaxace s barvičkami
  • Večer v Teepee u ohně s bubínky
  • Wellnes
  • Ženský kruh
  • Otužování a ženské rituály

V rámci programu můžete prožívat i čas pro sebe, rozhodně se nebudeme nikam a za ničím honit:)

Stravování:

Čeká nás společná snídaně, oběd a večeře. Začínáme večeří v den příjezdu 28.4. 2023. Můžete se těšit na bezlepkový jídelníček. Váš talíř bude plný, barevný, vyživující a rozhodně vám nebude hrozit hlad :).  Lahodným jídlem budeme společně harmonizovat naší energii. V rámci ženské pospolitosti může také každá z vás přivézt na náš společný stůl něco oblíbeného a zdravého z vaší kuchyně.

 

Foto 544,

https://www.youtube.com/watch?v=wHxmCm7YleE

Co sebou:

kamínek, korálky, náramek, peříčka, obrázek, nebo předmět, který darujeme prostoru a Matce Zemi.                                                                                                                                                         červené šaty, náušnice, šátek na tanec
psací potřeby, pastelky, blok
dřívka, bubínek, chřestidla
plavky
oblečení do hor

Příjezd do Zaharady živlů je možný v pátek od 16ti hodin.
Zahájení programu v pátek 28.4. v 18.00hod. Ukončení programu bude v pondělí 1.5. v 16.00 hod.
Cena za celý víkend: 4.800,- Kč
PRO SVOU REZERVACI (nebo případné dotazy) prosím PIŠ NA:martina@tancitjistmilovat.cz

Počet účastníků je omezen na 15 žen, rezervuj si své místo včas. Storno podmínky: Záloha je nevratná při zrušení 15 dní před kurzem. Je možné za sebe dosadit náhradníka.

Těším se na naše nádherné setkání, Martina

 

O zahradě živlů

Zahrada živlů je unikátní projekt zasazený do panenského prostředí krkonošské přírody, který nabízí pestré možnosti vyžití s jasným záměrem – navrácení se k přirozenému stavu klidu a spokojenosti, harmonii, sebepoznání a uzdravování těla i ducha. Jeho součástí je ekofarma, soustava propojených jezírek, jedinečné stavby z přírodních materiálů zasvěcené čtyřem živlům, okrasná i plodivá zahrada opečovávaná dle zásad udržitelnosti a permakultury a v neposlední řadě indiánská vesnička či lesní školka. Celý areál slouží jako transformační a inspirativní prostor, léčebné lázně a místo napomáhající probouzení lidí a vytváření nového pohledu na člověka a jeho život na Zemi, na životní prostředí, přírodu a existenci.

Prostor a objekty v celém areálu – stavby, zahrada i vodní uspořádání byly navrženy a vybudovány s maximálním respektem k přírodě, dle principů udržitelnosti a soběstačnosti a rovněž se záměrem učinit zahradu harmonickým, energeticky nabitým místem. Tohoto potenciálu lze využívat při meditacích, praktikování jógy, očistných rituálech a dalších relaxačních i seberozvojových aktivitách. Věříme, že vyskytuje-li se člověk v harmonickém prostředí obklopeném přírodou, jíž je neoddělitelnou součástí a která je zdravá, prosperující a s láskou opečovávaná, může snáze docházet k přirozenému procesu uvádění se do souladu a sebeléčení.

Těším se na tebe!

Martina :)

 

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.