Spirituální disko pro ženy


Přijď si vyzkoušet taneční hodinu, která ti dá přesah POZITIVNÍCH a EFEKTIVNÍCH plusů do tvého života, ať už se jedná o GOOD VIBES, skvělou hudbu, prostor pro SEBEPOZNÁNÍ, sebenaplnění, ale hlavně SVOBODU, ve které se naučíš nové a praktické věci, které budeš moci dále žít, rozvíjet a používat.


Spirituální Disko!

Milá Ženo!

Zvu tě na skvělou taneční hodinu, která je pro tebe ušitá na míru POKUD:

Jsi už dávno dospělá, miluješ tanec, ale už není tak snadné chodit tančit pravidelně, protože máš spoustu starostí a povinností se svým životem. Vlastně ani nevíš jak je možné, že se z tebe stala ta úžasná, ale trochu víc, než bys chtěla, zaneprázdněná žena?

Přemýšlíš a sníš o tom, co je to sebepéče, moc by sis přála pro sebe a svoje tělo to nejlepší, ale spíš už jen vzpomínáš, na to, jaké to bylo, když si dokázala protančit s KAMARÁDKAMI celou noc a druhý den si měla o číslo menší kalhoty, pamatuješ?

Tvoje duše sní a volá po BEZSTAROSTNOSTI, radosti, tanci, pohybu, SKVĚLÉ NÁLADĚ, ale víkendy by sis ráda nechala pro sebe a svoje aktivity?

Něco pro tebe mám! Radostný tanec Spirituální disko!

Stačí ti jen JEDNA HODINA týdně!

Můžeš mi věřit, že hodina tance týdně je ideální pro tvůj lymfatický systém i pro tvou fyzičku. Po tanci vypadáme mladší a krásnější.

Víš proč? Protože když si dovolíš ochutnat radostný tanec, který je jako pevný nádherný košatý strom, všechny radosti a vášně tvého života začnou růst do bohaté koruny.

Tančíme každý čtvrtek v Praze v centru, v útulném sále Studia Naplno ve Štěpánské ulici č.45.

Také mám spoustu povinností, aktivit, zájmů a někdy i starostí, ale hodina tance mi vždycky krásně zvedne náladu. Po lekci odcházíme uvolněné, odpočaté a to i přes to, že tanec JE FYZICKÁ AKTIVITA.

Víš jaká je výhoda tance oproti normálnímu cvičení v posilovně? Tanec nebolí, ale naopak je to jediné cvičení, u kterého vnímáš samu sebe.

Pokud cítíš, že CHCEŠ tančit v ženském kolektivu a chceš taky OBNOVIT SVOU ŽENSKOU SÍLU, tohle místo je právě pro tebe.

Chápu, že se někdy můžeš cítit nesvá, co se tanečního pohybu týká, ale můžeš se spolehnout na mé vedení. Povedu tě přirozeně, autenticky a velmi rychle pochopíš, že je to jednoduché a půjde ti to.

Můžeš chodit tančit pravidelně, nebo jen občas tak, jak ti to bude vyhovovat. Pravidelnost ti mohu jen doporučit, protože pravidelný tanec pomáhá udržovat psychiku v pohodě a daleko lépe budeš zvládat KAŽDODENNÍ RUTINU.

Tanec je opravdu velmi posilující a přínosný pro KVALITU ŽIVOTA ŽENY.

Hledáš také skvělou, zdravou a jednoduchou a zábavnou aktivitu pro HUBNUTÍ?
Chceš se cítit SVĚŽE, odpočinutě?
Chceš mít hezčí pleť a taky bys ráda zatočila s CELULITIDOU?

Mohu ti potvrdit z osobní zkušenosti, že TANEC podporuje látkovou výměnu, pomáhá upravovat METABOLISMUS, perfektně a přirozeně tónuje svaly, podporuje pevnost kostí, pružnost šlach a dokonce projasňuje naší pokožku.

Vnímáš-li, že je tanec tvou součástí, miluješ hudbu a POTŘEBUJEŠ tancovat, ale nevíš, jak se zapojit a kde najít prostor a místo, které ti bude vyhovovat?

Zarezonovalo s tebou má slova a dovolila sis trochu zavzpomínat a zasnít se? Pak je pro tebe SPIRITUÁLNÍ DISKO to PRAVÉ!

Přijď si vyzkoušet taneční hodinu, která ti dá přesah POZITIVNÍCH a EFEKTIVNÍCH plusů do tvého života, ať už se jedná o GOOD VIBES, skvělou hudbu, prostor pro SEBEPOZNÁNÍ, sebenaplnění, ale hlavně SVOBODU, ve které se naučíš nové a praktické věci, které budeš moci dále žít, rozvíjet a používat.

To, co my ženy hledáme není výsledek, ani cíl, protože jsme dospělé a máme mnoho zkušeností a život nás učí, že NEJKRÁSNĚJŠÍ a NEJPŘÍJEMNĚJŠÍ pro nás je, když necháváme věci plynout a pouze se necháme vést HLASEM SVÉHO SRDCE.

To, co my ženy hledáme je RADOST, SKVĚLÝ POCIT ZE SEBE SAMA a hlavně, to nejdůležitější: my bytostně potřebujeme prostor, kde nás nic a nikdo neruší a my můžeme BÝT SAMI SEBOU, abychom lépe pochopily svou INTEGRITU, SÍLU A SMYSL SVÉHO POČÍNÁNÍ.

Aby každá žena mohla SEBEVĚDOMĚ vnímat a cítit KDO JE, co se jí líbí, CO CHCE a co nechce ve svém životě dělat, potřebuje TANČIT SE SVÝM TĚLEM, hlavou, DUŠÍ a srdcem.

Kdyby se mě někdo zeptal, co je pro ŽENU nejlepší lék na zklamání, bolest, rozchod, smutek, zmatek, stres, depresi, vyhoření, nebo přepracování, tak DOPORUČÍM JEDINĚ TANEC.

Přijď tančit a využij tu MOŽNOST vzít ŽIVOT do SVÝCH RUKOU a staň se TVŮRKYNÍ SVÝCH SNŮ převodem do reality.

  • Zažiješ tanec ve všech jeho podobách a formách, od jemnosti až po pořádný odvaz.
  • Uvolníš své tělo od napětí.
  • Procvičíš si koncentraci na dech.
  • Naučíš se plynout pomalu.
  • Budeš si hrát v taneční interakci.
  • Nebudeš trénovat složité kroky, ale budeš si hrát v hudbě s tělem.
  • Podíváš se do svého nitra.
  • Odkryješ vrstvy poznání a probudíš svůj vnitřní zrak.
  • Odhalíš tajemství energie v těle a rozproudíš svou řeku života.
  • Využiješ svůj taneční čas k tomu, aby ses začala soustředit na sebe, aniž by si byla sobecká.
  • Objevíš zdroj radosti, který ti pomůže zvládat všechno, co tě v životě obklopuje.
  • Dovolíš si omládnout.
  • Pochopíš rozdíl mezi tím tančit a TANČIT.
  • Budeš se bavit jako honorovaná královna, která se nebojí být nádherná i rozhodná zároveň.
  • Nebudeš se bát být krásná a začneš postupně měnit svůj život k lepšímu.
  • Budeš pro sebe nejdůležitější ve tvém životě a začneš se dávat vždy na první místo aniž bys měla výčitky, že je to špatně.
  • Začneš se milovat takovou jaká jseš.
  • Budeš si věřit.

Foto 590,

 

To vše ti dá tanec která se jmenuje SPIRITUÁLNÍ DISKO.

Je pojmenovaná záměrně takto, protože propojuje transformační techniky osobního a duševního růstu, aniž by ti kdokoli něco vnucoval, manipuloval tě, nebo tě nutil do ezoterických technik. Jsme lidské bytosti a jako ženy potřebujeme smích, ÚSMĚV a radost, prostě a jednoduše proto, že když se USMÍVÁME, moc nám to sluší.

Tančíme s duší v těle, učíme se souladu, ženskosti, jemnosti i síle. Tanec otevírá příjemné pocity i životní energii a entuziasmus a byla by škoda tanec pro sebe nevyužít.

Každá žena ze sebe může dostat to nejlepší, pokud odhodí všechny masky a nikdo nemůže popírat, že duševní práce má souvislost s tím jaký život žijeme. dobré věci jsou za odměnu. Chceš-li se cítit lépe a být silnější v tom, jak se budeš v životě rozhodovat a chceš-li jasněji vnímat, kde ve svém životě řekneš ANO a kde si dovolíš říci NE, rozhodně si nenech mojí taneční hodinu ujít.

Těším se na tebe!

Martina

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.