Zdravé tělo


Mít zdravé tělo je cíl, který provází náš celý život. Je to individuální cesta každého z nás.


Každý z nás má jiné představy, jiné potřeby, jiné myšlenky a jiné startovací čáry, odprožité věci a potřebu mít v životě právě to, či ono, co nás někam vede a jistojistě i dovede. Jedno nás ale všechny na této planetě spojuje. Je to touha po štěstí.

Prostředníkem, které nás k našemu štěstí dovede je právě naše TĚLO. Základ, který je neodmyslitelný, je umět pochopit souvislosti mezi příjmem stravy, pohybem a sebeláskou. Bez toho, aniž bychom respektovali jídlo a chemické procesy v těle, nemůžeme počítat s dobrou fyzičkou ani psychikou, pokud své tělo budeme v příjmu stravy a životním stylem ignorovat. U mne v těchto věcech zafungoval silný pud sebezáchovy a i přes všechna prožitá období, hlavně kolem 20tého roku, kdy byly noci obzvláště velice "divoké" jsem nakonec po třicítce ukotvila základní kameny poznání z pramenů moudrosti o fyzickém těle a psychice.

Nikdo nás nikdy neučil, že MY jsme na prvním místě. Zatím nejsou všichni ještě 100% rozhodnuti VYBRAT si ve svém životě skvělé jídlo, práci, svět, partnery, sport...myšlenky...cokoli.

Těkavá doba je ale jako stvořená pro to nalézt CIT uvnitř svého těla a uchopení možnosti nechat život plynout a naučit se vybírat si jen to nejlepší pro nás samotné. Máme na to právo, ale někdy to prostě jenom neumíme. Nepovolili jsme si to. Zatím. Ale můžeme.

Někdy to odkládáme, nebo říkáme různé věty. Nemám čas, nemám peníze, nechci nic měnit, já nebudu celý život počítat kalorie, teď to nejde, počkám až budu mít víc peněz, až tohle až tamto. Existuje miliarda způsobů jak lze zavrhnout sám sebe. Určení, ke kterému každý člověk jednoho dne dojde už jede. Narodili jsme se. Vybrali jsme si něco. A pokud se rozhodneme změnit něco, MŮŽEME. Nezastaví nás ani výmluvy, ani překážky, ani problémy. Buďto NĚCO CHCI, nebo NĚCO NECHCI.

Prvním krokem je povolit si svobodnou volbu. Třeba si sepsat své co nechci a co chci na papír a dát si termín, že od teď to jede. Uzavřít to nefunkční co nejede, neladí, co nechceme. Odevzdat. Dále pak nespoléhat na druhé. Malým krokem je přijmout to, že za vše jsme zodpovědní sami a my si vybíráme, jaké akce nás dovedou tam, kam chceme dojít. Další krok je zbavení se posuzování a hodnocení druhých a převzetí zodpovědnosti za vše, co se nám v životě děje. Když to uděláte tak věřte, že pak to začne lítat.

A posledním krokem je vděčnost. Uvědomění si toho, že jsme. Že můžeme. To je dar, který je světlem nad všechny drahokamy.

Jak si můžete jednoduše a přirozeně naladit svůj zdravý život a jak můžete ovlivňovat své zdraví pohybem, jídlem, tancem a sebeláskou vám mohu jednoduše a v jednoduchých krocích předat tak, abyste jste byli ve svém životě zdraví, šťastní a spokojení i vy.

Těším se na vás !!!

Vaše Martina

Návod zdarma

Napište mi na email o návod na energii pro vaše tělo.